ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματικός έλεγχος κόστους των ΜΒ με την αποκλειστική υπηρεσία COSMOTE My Internet

cosmote_myinternet

Τον πραγματικό έλεγχο κόστους των MB τους και την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να χρεωθούν ούτε 1 ευρώ παραπάνω χωρίς να το επιλέξουν, μπορούν να έχουν οι συνδρομητές κινητής COSMOTE με την αποκλειστική υπηρεσία COSMOTE My Internet, για να σερφάρουν ξέγνοιαστα και στις διακοπές τους, με τις αξεπέραστες ταχύτητες του δικτύου COSMOTE.

Μέσω της δωρεάν υπηρεσίας COSMOTE My Internet οι οικιακοί και εταιρικοί συνδρομητές κινητής COSMOTE Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής[1] λαμβάνουν ενημερωτικά SMS τόσο στο 80%, όσο και στο 100% της κατανάλωσης των δωρεάν ΜΒ τους. Κάθε φορά που φτάνουν στο 100% της κατανάλωσης, εμφανίζεται αυτόματα η σελίδα της υπηρεσίας My Internet  για να αποφασίσουν οι ίδιοι εάν και πώς θέλουν να συνεχίσουν την πλοήγηση στο Internet, επιλέγοντας κάποιο από τα οικονομικά extra πακέτα Mobile Internet.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοφιλή υπηρεσία, που διατίθεται ήδη εδώ και ένα χρόνο, καθώς και για την ενεργοποίησή της, στο www.cosmote.gr/myinternet.

[1] H υπηρεσία COSMOTE My Internet δεν είναι συμβατή στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα: COSMOTE Mobile i-Data 500MB, COSMOTE Mobile i-Data 5GB, COSMOTE Machine to Machine.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.