ΕΛΛΑΔΑ

Υπεγράφη η παράκαμψη Δημαρίου

Προχωρά η κατασκευή του κάθετου άξονα Ξάνθης - Ελληνοβουλγαρικών συνόρων

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την κατασκευή του κάθετου άξονα Ξάνθη-Εχίνου-Ελληνοβουλγαρικών συνόρων, που όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει μία ακόμη συνοριακή πύλη διέλευσης από και προς τη γειτονική Βουλγαρία.
kathetos-axonas

Το έργο είναι ενταγμένο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης 2014-2020 και σήμερα υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη η κατασκευή της παράκαμψης του οικισμού του Δημαρίου, συνολικού μήκους 1,5 χιλιομέτρου και προϋπολογισμού σχεδόν 6,5 εκατομμύριων ευρώ, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 49,5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Παυλίδης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η κατασκευή του κάθετου άξονα συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση και ανάπτυξη της διασυνοριακής υποδομής στην περιοχή της Ξάνθης, εξασφαλίζοντας την ενίσχυση της κινητικότητας, την τόνωση των εμπορικών σχέσεων και της τουριστικής κίνησης, καθώς και την οικονομική ανάπτυξη της διασυνοριακής περιοχής».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.