ΕΛΛΑΔΑ

Εάν μέχρι τις 8/8 δεν τους καταβληθούν όσα τους οφείλονται

Προς επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Από τις επαφές που θα έχουν αύριο και την Τρίτη 2 Αυγούστου, τόσο με το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ, όσο και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά και με τους αρμόδιους στο υπουργείο Μεταφορών, θα εξαρτηθεί η στάση των εργαζομένων στον οργανισμό, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Όπως πρόσθεσε, το τι μέλλει γενέσθαι σε επίπεδο κινητοποιήσεων, θα αποφασιστεί σε νέα συνεδρίαση των εργαζομένων στο τέλος της εβδομάδας που ξεκινά αύριο.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος επισήμανε ότι στους 2.300 εργαζομένους στον ΟΑΣΘ οφείλονται περί τα 6 εκατ. ευρώ και τόνισε ότι εάν μέχρι και τις 2 Αυγούστου 2016 δεν καταβληθεί το ποσό, τότε έξι ημέρες αργότερα προτίθενται να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Είναι στα καλά τους οι εργαζόμενοι; Από που θα βρεθούν τα 6 εκατομμύρια ως τις 8 Αυγούστου; ή δεν ξέρουν ότι από τα 20 εκατομμύρια που χρώσταγε το κράτος στον ΟΑΣΘ για το κοινωνικό εισιτήριο, περιέκοψε τα 16; κάντε επίσχεση εργασίας (δηλαδή αφαίρεση εσόδων), κλείστε τον και άιντε σπίτια σας και στα χωριά σας, να μαζεύεται μπάλες άχυρο, γιατί πολύ καλοπεράσατε. Και με τους μεγάλους μισθούς σας και με το δωρεάν γάλα σας και με το υπηρεσιακό λεωφορείο και με τους αργομίσθους.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.