Neo

«Πρωταθλητές» δημοτικότητας Παπαδημούλης και Βούτσης

Ενδιαφέροντα συμπεράσματα και ως προς το «χρηματιστήριο» των πολιτικών προσώπων αναδεικνύονται από τις «Τάσεις» Ιουνίου της MRB.

Σε ό,τι αφορά στους πολιτικούς που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν αρκετοί των οποίων το προφίλ «αντέχει», παρά το πολιτικό κόστος που εισπράττει η κυβέρνηση από τα πρόσφατα μέτρα. Μάλιστα, πέραν του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση που αναδεικνύεται πρώτος σε δημοτικότητα (25,1% θετικές γνώμες, 50% αρνητικές), ψηλά στο «χρηματιστήριο» παραμένει ο διαχρονικά δημοφιλής Δημήτρης Παπαδημούλης, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες και, εκ των πραγμάτων δεν πραγματοποιεί τόσες δημόσιες εμφανίσεις όπως τα κεντρικά στελέχη της κυβέρνησης.

Αναλυτικά, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει 21,5% θετικές γνώμες και 47,6% αρνητικές, ενώ ακολουθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης με 18,2% θετικές γνώμες και 55,3% αρνητικές. Αμέσως μετά η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με 18% θετικές και 58,7% αρνητικές, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 17,4% και 63,6% αντιστοίχως και τελευταίος από τους… πρώτους έρχεται ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που συγκεντρώνει θετικές γνώμες από το 16% των ερωτηθέντων, αλλά και 59,5% αρνητικές γνώμες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.