ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψωμιάδης: «Offshore της ...πραγματικής Ν.Δ. το σημερινό κόμμα»

Μετά τον Απ. Τζιτζικώστα, σκληρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο πρώην βουλευτής του κόμματος και πρώην περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, χαρακτηρίζοντάς το κόμμα «offshore εταιρεία της πραγματικής Ν.Δ.» μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», για να προσθέσει ότι η Νέα Δημοκρατία «αυτήν τη στιγμή δεν με εκφράζει».
pan psomiadis

Σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και με πατριωτικές δυνάμεις της Κεντροδεξιάς, λέγοντας ότι με αυτές έχει «κοινό DNA».

Μεταξύ άλλων είπε ότι πρέπει «η Ν.Δ. να γυρίσει στον ελληνικό να ζητήσει έστω ένα συγγνώμη, διότι άλλα λέγαμε στο Ζάππειο και άλλα εφαρμόσαμε».

Και αναφερόμενος στο κόμμα Εθνική Ενότητα, των Γ. Καραταζαφέρη και Τ. Μπαλτάκου, είπε ότι «κάτω από κάποιες προϋποθέσεις θα μπει στη Βουλή. Γι' αυτό το θέμα νεότερα θα έχουμε τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Οι καραμανλικοί που το 2007 έκαιγαν την Έλλαδα και μετά αγόραζαν ψήφους στην Ηλεία και αλλού με τα τριχίλιαρα ,
    Οι καραμανλικοί που έκλεισαν την Βουλή και κατουρούςαναν το Συνταγμά μας Προκειμένου να μην τους πιάσει η τσιμπίδα του Εισαγγελέα Ζορμπά , οταν αυτός εξέταζε τη υπόθεση της Ζημενς …..
    και ο Τςίπρας έκανε» αντιπολίτευση «στην αντιπολίτευση , γιά να εχει Εξαςφαλιςμένη σήμερα την υποστήριξη της διαπλοκής των γνωστών ονομάτων που τον ανέδειξαν ,
    Τώρα οι καραμανλικοί συγκροτούνται εναντια στον Μητσοτάκη ;
    Θα χρειαστεί ίςως και ένας καινούργιος Σανιδάς τον οποίο ο Τσίπρας θα τους τον δανείσει, γιατί τον έχει πρόχειρο .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.