ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες

Ρίο: Εικόνες-σοκ με πτώματα που επιπλέουν σε ολυμπιακές εγκαταστάσεις

Εικόνες που σοκάρουν έρχονται από το Ρίο και μάλιστα μέσα από τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν σε λίγες ημέρες του Ολυμπιακούς Αγώνες. Πτώματα που επιπλέουν μέσα σε έναν υδάτινο χώρο που είναι γεμάτος από σκουπίδια, σοκάρουν. Στο χώρο αυτό υποτίθεται ότι θα προπονηθούν οι αθλητές της κωπηλασίας.
brazil2

Περιβαλλοντολόγοι και επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αθλητές κινδυνεύουν από σοβαρές ασθένειες εξαιτίας του μολυσμένου νερού. Οι αρχές της Βραζιλίας από την πλευρά τους λένε ότι έχουν κάνει προσπάθειες να καθαρίσουν τα νερά. Βέβαια οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου αποδεικνύουν ότι είναι αδύνατον να κολυμπήσει άνθρωπος κάτω από τέτοιες συνθήκες υγιεινής.

«Είναι σίγουρο πώς οι αθλητές που θα κολυμπήσουν σε αυτά τα νερά κινδυνεύουν να πάθουν σοβαρές μολύνσεις«, είπε γιατρός ολυμπιακής ομάδας ενώ οι αθλητές δηλώνουν αηδιασμένοι από τις συνθήκες και τις καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ρίο.

brazil1

brazil

brazil00

Πριν έναν μόλις μήνα, ένα τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε στην παραλία της Κόπακαμπάνα, στο σημείο που θα διεξαχθούν οι αγώνες μπιτς-βόλεϊ.

Rio

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα - Daily Mail

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.