ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Samsung Galaxy Note 7: Διέρρευσαν νέα στοιχεία για το smartphone

Το επερχόμενο phablet της Samsung, το Galaxy Note 7 είναι θέμα πάρα πολλών διαρροών τις τελευταίες εβδομάδες και δεν μας φαίνεται και τόσο απίθανο ότι κάποιος κατάφερε να διαρρεύσει τα επίσημα wallpapers.

Είμαστε πλέον λίγες ημέρες πριν την επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης του Samsung Galaxy Note 7 και όσο περνούν τόσο περισσότερες διαρροές έχουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι θα γνωρίζουμε τα πάντα πριν τις 2 Αυγούστου, ημερομηνία επίσημης ανακοίνωσης του Galaxy Note 7.

Όπως θα δείτε υπάρχουν δύο σχέδια στα επίσημα wallpapers τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα σε αρκετές χρωματικές παραλλαγές, ανάλογα με τα χρώματα των συσκευών που θα κάνει διαθέσιμα η Samsung. Η πρώτη παρτίδα των wallpapers περιλαμβάνει τα τυπικά γεωμετρικά σχήματα με σκιές που έχουμε συνηθίσει στα τελευταία smartphones της Samsung.

Η δεύτερη παρτίδα περιλαμβάνει ευθείες γραμμές σαν εκείνες που δημιουργεί κανείς με το S-Pen και τα χρώματα τους είναι ανάλογα με εκείνα των χρωμάτων του σώματος των συσκευών. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Black Onyx, Silver Titanium, Blue Coral και βέβαια το Gold. Από αυτά διακρίνουμε να «περισσεύει» ένα, οπότε μπορεί να δούμε και κάποιο νέο χρώμα, κάτι σε μώβ ή μωβ/ροζ.

Ας μείνουμε και με μερικές απορίες για τις 2 Αυγούστου.

Δείτε το πρώτο σχέδιο των wallpapers στα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Δείτε το δεύτερο σχέδιο των wallpapers στα αντίστοιχα δικά του χρώματα

Πηγή: techblog.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.