ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euro 2016

Σάντος: Ο πιο δύσκολος αγώνας ήταν ο πρώτος μου

Πάντα ταπεινός αλλά και πάντα αισιόδοξος, ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε με το δικό του προσωπικό στιλ την άποψή του για τον ημιτελικό της Πορτογαλίας με την Ουαλία απόψε.
santos

Ιδού τι είπε: Έχουμε μια όμορφη ιστορία, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία, μας δίνει περισσότερη δύναμη, αλλά είμαστε επίσης σε μία στιγμή που θέλουμε πραγματικά να γράψουμε ιστορία. Έχουμε να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με ταπεινότητα και ταλέντο θα ξεπεράσουμε θα φτάσουμε στον τελικό του Παρισιού.

Και στις δύο ομάδες υπάρχουν πολύ μεγάλοι παίκτες, έμπειροι που έχουν περάσει από τις μεγαλύτερες ομάδες και γνωρίζουν αυτή την πίεση.Η Ουαλία είναι μια φανταστική ομάδα, έχει νικήσει το Βέλγιο, το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, τη Ρωσία και την Αγγλία.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου ήταν το πρώτο, αυτό είναι απλά το επόμενο. Και όπως μου έλεγε η μητέρα μου το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σηκώνεσαι το πρωί, επειδή αυτό σημαίνει ότι είσαι ζωντανός.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.