ΕΛΛΑΔΑ

Στο επίκεντρο η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης

Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Κατ. Στεφανίδη

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κατερίνα Στεφανίδη, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με αφορμή τη χθεσινή νίκη της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

"Η κορυφαία ευρωπαϊκή επίδοσή σας, η οποία έρχεται να προστεθεί στις πολλές μεγάλες επιτυχίες σας, τιμά την Ελλάδα και την γενιά σας και μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι, τόσο για τις ικανότητές σας όσο και για την μελλοντική σας προοπτική. Θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη για την συνέχεια, ιδίως ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, προς την πρωταθλήτρια κ. Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Άμστερνταμ.
Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε:«Σας συγχαίρω θερμά για την κορυφαία ευρωπαϊκή επιτυχία σας, προσωπικά και εκ μέρους όλων των μελών της Βουλής των Ελλήνων. Η μεγάλη νίκη σας μας γεμίζει χαρά και περηφάνια. Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη στην προετοιμασία για τη συμμετοχή σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο τον ερχόμενο μήνα».

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη την Κατερίνα Στεφανίδη για την κορυφαία επίδοσή της, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Μπράβο Κατερίνα. Μας δείχνεις το δρόμο & τον τρόπο για να πάμε την Ελλάδα ψηλά!"

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου από την πρωταθλήτρια του Άλματος επί Κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη επιβεβαιώνει την τεράστια αθλητική της αξία και δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για το μέλλον.Ευχόμαστε στην κορυφαία αθλήτρια, αλλά και στη Νικόλ Κυριακοπούλου, που κατέλαβε την 4η θέση, να συνεχίσουν μέσα από τις επιδόσεις τους να μας γεμίζουν περηφάνια».

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ συγχαίρει θερμά τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, για την εκπληκτική της νίκη στο Άμστερνταμ, με την οποία μας γέμισε για ακόμη μια φορά περηφάνια. Η επιτυχία της αυτή προοιωνίζεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, με αμέσως επόμενο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.