ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξηγήσεις για το απλήρωτο δάνειο του «Κήρυκα» ζητεί η Κουμουνδούρου

«Silver alert» από τον ΣΥΡΙΖΑ για... εξαφάνιση Μητσοτάκη

Νέα επίθεση, με εμφανή δόση ειρωνείας, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή το θέμα του απλήρωτου δανείου της εφημερίδας «Κήρυκας», της οποίας ο πρόεδρος της ΝΔ είναι μέτοχος. Η Κουμουνδούρου επαναφέρει το θέμα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, καταγγέλλει... «εξαφάνιση» του προέδρου της ΝΔ ενώ δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές και κατά των ΜΜΕ.
syriza

Του Γιώργου Μελιγγώνη

«Εδώ και τρεις μέρες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναζητείται για να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το δάνειο ύψους 300.000 ευρώ που πήρε η εταιρεία “Κήρυξ Α.Ε.”, στην οποία είναι μέτοχος, από την Τράπεζα Πειραιώς, το 2005, και για το οποίο η τράπεζα δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ εδώ και 11 χρόνια», υπενθύμισε η Κουμουνδούρου, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι αν και «διαπρύσιος κατά τα άλλα κήρυκας της νομιμότητας και της διαφάνειας, εδώ και τρεις μέρες, κρύβεται και σιωπά».

«Επέλεξε να απαντήσει μέσω του πατέρα του και συνιδιοκτήτη της εταιρείας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μας ενημέρωσε ούτε για τη μη αποπληρωμή ούτε για την καθυστερημένη αντίδραση της τράπεζας, η οποία κατήγγειλε το δάνειο τον Δεκέμβριο του 2015», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, που, με «υστερόγραφο» στην ανακοίνωσή του, αφήνει αιχμές και κατά των ΜΜΕ: «Δεν τολμάμε καν να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί αν το οποιοδήποτε στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε εμπλοκή σε κάποια ανάλογη περίπτωση οποιουδήποτε χρηματικού ποσού, πόσο μάλλον για ανεξόφλητο δάνειο τοπικής εφημερίδας ύψους 300.000 ευρώ. Τώρα η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν αναφέρει καν την είδηση, ανταποδίδοντας τη στήριξη που τους παρέχει ο κ. Μητσοτάκης», κατέληξε η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.