ΕΛΛΑΔΑ

Διήμερη αργία στον όμιλο λόγω πένθους

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Κυριάκο Μαμιδάκη

Συγγενείς, φίλοι και εργαζόμενοι θα πουν σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Κοιμητήριο Κηφισιάς το τελευταίο αντίο στον Κυριάκο Μαμιδάκη.
mamidakis

Το ΔΣ του ομίλου Μαμιδάκη αποφάσισε να κηρύξει διήμερη αργία σε ένδειξη πένθους στις εταιρείες του ομίλου και να προβεί σε δωρεά στη μνήμη του.

«Ο Κυριάκος Μαμιδάκης συνέδεσε το όνομά του με τη δημιουργία και έγραψε ιστορία στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας, εντός και εκτός Ελλάδας. Ακολουθώντας το όραμά του, σχεδόν μισό αιώνα πριν, έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός πολυσχιδούς ομίλου με δραστηριότητα στην εμπορία πετρελαιοειδών, την ναυτιλία, τον τουρισμό και στην παραγωγή και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων.»

»Υπήρξε διορατικός και ακούραστος ηγέτης, καθοδηγητής, σεβαστός και προσιτός συνεργάτης, ανιδιοτελής, ακέραιος και απλός άνθρωπος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ομίλου.

Σε ανακοίνωση της οικογένειας τονίζεται: «Αυτός ο άνθρωπος, που λύγισε κάτω από το βάρος του ηγέτη, αποφάσισε να φύγει με το κεφάλι ψηλά, σε πείσμα των συνθηκών που ήθελαν να τον κάνουν να σκύψει το κεφάλι, αφήνοντας παρακαταθήκη σε όλους μας τις αξίες που υπηρέτησε χωρίς καμία παρέκκλιση σε όλη του ζωή».

«Η απώλειά του μας βύθισε όλους σε θλίψη, το όραμά του όμως δεν θα πάψει ποτέ να φωτίζει το δρόμο μας. Η πράξη του αυτή, όσο τραγική και αν είναι, φανερώνει κατά πολύ το ήθος και το χαρακτήρα του», αναφέρεται εξάλλου σε ανακοίνωση των εργαζομένων στον Όμιλο.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, τυχόν δωρεές στη μνήμη του εκλιπόντος, να γίνουν για την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων ή του Γηροκομείου Χανίων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.