ΚΟΣΜΟΣ

Αποκλείστηκε η περιοχή

Συναγερμός στην Στουγκάρδη: Ένοπλος σε δικηγορικό γραφείο - Αναφορές για ομήρους

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί συνοικία στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, έπειτα από πληροφορίες για εισβολή ενόπλου σε δικηγορικό γραφείο και ύστερα από αναφορές πως κρατά ομήρους.
stut

Σύμφωνα με το Russia Today που επικαλείται γερμανικά δημοσιεύματα, ο άνδρας που κρατούσε όπλο εισήλθε στο κτίριο, το οποίο βρίσκεται ανατολικά της γερμανικής πόλης.

Την πληροφορία έδωσε στην αστυνομία μία γυναίκα από παρακείμενο κτίριο, η οποία ενημέρωσε πως είδε τον ένοπλο να εισβάλει στο χώρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το δρόμο κοντά στο κτίριο και έδωσαν εντολή για προσωρινή διακοπή των δρομολογίων του σιδηροδρομικού δικτύου σε σταθμό που βρίσκεται κοντά στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Την ίδια ώρα, λέγεται πως ο ένοπλος κρατά όμηρο έναν δικηγόρο, πληροφορία, η οποία ακόμα δεν επιβεβαιώνεται από τη γερμανική αστυνομία.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται οι άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων να πραγματοποιήσουν έφοδο στο κτίριο, εντούτοις αρχικά επιχειρούν να επικοινωνήσουν με τον ένοπλο, όπως επισημαίνουν τοπικά δημοσιεύματα.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.