ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις Τσίπρα με την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και την εισαγγελέα του Α.Π.

Συνάντηση με τη νέα πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη μία μετά το μεσημέρι και στη συνέχεια (στις 2 μ.μ.) με τη νέα εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένια Δημητρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης καθηκόντων από τις δύο ανώτατες δικαστικές λειτουργούς.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δεν ξέρω αρκετά για την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου .
    Γιά την ΠτΑΠ όμως η ίδια μας έχει πει και έχει κάνει πολλά, σαν τις μυνήςεις όσων την κριτικάρουν πολιτικά και επαγγελματικά, τα οποία έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινόν.

    Τώρα, αν ηταν να εκφράσω κι ´εγώ σαν πολίτης αυτής της Δημοκρατικής χώρας την δική μου κριτική προς την υψηλή αλειτουργό της θεμιδος, θα χρησιμοποιούσα το τίτλο του βιβλίου του αείμνηστου Δ. Ψαθά » Η Θέμις εχει κέφια » ή θα έλεγα κατά την ταπεινή μου γνώμη η Θέμις εχει » χάλια» που συνήθως διμηουργούνται από την κορυφή .
    Αν εχει την ευκαιρία, ας μου εξηγήσει η αξιότιμος πρόεδρος αν τα συνδικαλιστικά ειναι ειδικά συμφέροντα ή όχι και πως γίνεται από εξυπηρετώντας τα να μεταπηδήσει κάποιος στο να αποδείδει «ισότιμη δικαιοσύνη » οταν τα συμφέροντα αυτά θα βρίσκονται αντιμέτωπα στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της πολιτείας.
    Αυτά δεν περίμενα να τα δώ στις ρουσφετολογικές ανακατατάξεις και τις » ρυθμίσεις » του πρωθυπουργού Τσίπρα,
    θα ήθελα όμως εναν ή, μία Γεναία δικαστικό λειτουργό να πει ευχαριστώ δεν θα πάρω τον διορισμό κ. Πρωθυπουργέ γιατί όπως λεν και οι Αγγλοσάξωνες υπηρχε τότε και ίσως υπάρχει και τώρα «conflict of interest «.

  2. «ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ»!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.