Neo

Συνεργασία επί του ζητήματος «Τουρκία» ζητά ο Πεταλωτής

  Στο ζήτημα «Τουρκία» με τις πολλές και παταγώδεις εκφάνσεις του, αναφέρεται ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Πεταλωτής, σημειώνοντας ότι εγείρει ανάγκη επείγουσας και άμεσης πολιτικής διαχείρισης σε ανώτερο επίπεδο πληροφόρησης, επεξεργασίας, ετοιμότητας και κατεύθυνσης.

Υποστηρίζει εξάλλου ότι δεν αποτελεί απλό θέμα εξωτερικής πολιτικής, αφού έφτασε να είναι εν πολλοίς εσωτερική μας υπόθεση, και όχι μόνο εξαιτίας της υπόθεσης έκδοσης ή μη του πληρώματος του ελικοπτέρου.

«Ο εκλογικός νόμος έχει τη σημασία του,αλλά από προχθές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, οι πολιτικοίαρχηγοί θα έπρεπε να συνεργάζονται μόνον για αυτό. Και να περνάνε και ταανάλογα μηνύματα αποφασιστικότητας σε πολλές κατευθύνσεις, συνεννόησης καισταθερότητας σε εθνική γραμμή», λέει, όσο τουλάχιστον μπορεί το πολιτικόσύστημα να το αντιληφθεί, αφού «οι παντός είδους και δήθεν προχωρημένοιαναλυτές αρκούνται σε ειρωνείες για τη συνάντηση Τσίπρα – Παπανδρέου» τιςτελευταίες ημέρες.

«Το τόσο προβλέψιμο πλέον τρολάρισμαδεν είναι ανάγκη ούτε πολιτικός να είσαι, ούτε δημοσιογράφος"μεγέθους" για να το κάνεις», σχολιάζει, καλώντας όσους είναι σε θέσηνα αντιληφθούν ότι η πραγματικότητα της χώρας το επιτάσσει, να ασχοληθούν μεκάτι παραπάνω από την …εύκολη ατάκα.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dipietro 13:36 21/07/2016

    Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πεταλωτή για την άμεση απάντηση στον μέγιστο επεξεργαστή σύνταξης της “μεταρρύθμισης” που σχολίασε ειρωνικά την χθεσινή συνάντηση τσίπρα- Παπανδρέου, ορίζοντας μάλιστα από αυτήν και το μέγεθος του ΓΑΠ.
    Ο Πεταλωτής υπενθυμίζει στον “συντάΧτη”, το δικό του απειροελάχιστο μέγεθος .
    Δεν γνωρίζω αν η “μεταρρύθμιση” έχει εξαφανίσει το άρθρο συνειδητά, αλλά δεν έχει πλέον σημασία, αφού αποκαλύφτηκε ο συντάΧτης.

  2. Το πρόβλημα της γείτονος είναι Μέγαλο πρόβλημα πράγματι και για μας για το οποίο απαιτείται συναίνεσης και ομαδική προσπάθεια και δράσης .
    Ειναι λυπιρό ότι κανείς εκτός από το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών μεχρι τώρα δεν κάλεσαν σε συστράτευση και κοινή δράςη όλα τα κόμματα και όλλους τους Ελληνες γιά τον καλύτερο χειρισμό του.
    Ο ΠτΔ που είναι ; διορίζει μήπως κόσμο στο Δημόσιο ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.