ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΣΥΡΙΖΑ: Εξαφάνιση του Προέδρου της ΝΔ. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;» αναφέρει ότι «εδώ και τρεις μέρες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναζητείται για να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το δάνειο ύψους 300.000 ευρώ που πήρε η εταιρεία “Κήρυξ Α.Ε.”, στην οποία είναι μέτοχος, από την Τράπεζα Πειραιώς, το 2005, και για το οποίο η Τράπεζα δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ εδώ και 11 χρόνια».

«Ο επικεφαλής της Ν.Δ., διαπρύσιος κατά τα άλλα κήρυκας της νομιμότητας και της διαφάνειας, εδώ και τρεις μέρες, κρύβεται και σιωπά», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει:

Επέλεξε να απαντήσει μέσω του πατέρα του και συνιδιοκτήτη της εταιρείας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μας ενημέρωσε ούτε για τη μη αποπληρωμή ούτε για την καθυστερημένη αντίδραση της Τράπεζας, η οποία κατήγγειλε το δάνειο τον Δεκέμβριο του 2015.

«Υ.Γ. Δεν τολμάμε καν να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί αν το οποιοδήποτε στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε εμπλοκή σε κάποια ανάλογη περίπτωση οποιουδήποτε χρηματικού ποσού, πόσο μάλλον για ανεξόφλητο δάνειο τοπικής εφημερίδας ύψους 300.000 ευρώ. Τώρα η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν αναφέρει καν την είδηση, ανταποδίδοντας τη στήριξη που τους παρέχει ο κ. Μητσοτάκης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.