ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Σκληρή ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ: "Ομολογία διαπλοκής" η στήριξη Μητσοτάκη στους καναλάρχες

"Ομολογία διαπλοκής" χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την "πολλαπλή στήριξη που προσέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών καναλιών".

Όπως αναφέρει, "τη στιγμή που επιχειρείται από την κυβέρνηση να μπει τάξη στο τηλεοπτικό πλαίσιο, μέσω του διαγωνισμού για τις άδειες, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να συνταχθεί με το καθεστώς της ασυδοσίας, στη δημιουργία του οποίου, το κόμμα του έχει συμβάλλει καθοριστικά".
Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στον κ. Μητσοτάκη και σχετικά με τις "περικοπές δαπανών" και ρωτά εάν εννοεί απολύσεις, μειώσεις μισθών και περικοπές στις δαπάνες για το κράτος πρόνοιας: "Για μία ακόμα φορά, ο επικεφαλής της ΝΔ ζήτησε περικοπές δαπανών, αποφεύγοντας, ωστόσο, να αποσαφηνίσει σε ποιες δαπάνες αναφέρεται. Μήπως να γίνει πιο συγκεκριμένος; Μήπως εννοεί απολύσεις, μειώσεις μισθών και περικοπές στις δαπάνες για το κράτος πρόνοιας;".
Τέλος, σχολιάζει: "Μήπως ξέχασε ο κ. Μητσοτάκης σε ποιο κόμμα ανήκαν ο κ. Μπαλτάκος και ο κ. Κρανιδιώτης, με τους οποίους η Χρυσή Αυγή είχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας;", για να σημειώσει: "Σε ποιου είδους δημοκρατία παραπέμπει το μπόνους των 50 εδρών του ισχύοντος εκλογικού νόμου, για τη διατήρηση του οποίου αναζητά εναγωνίως συμμαχίες ο κ. Μητσοτάκης;".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.