ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος του Δ.Σ. της Jet Oil

Νεκρός ο Κυριάκος Μαμιδάκης

Τέλος στη ζωή του έβαλε το μεσημέρι της Κυριακής ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Jetoil Κυριάκος Μαμιδάκης.
mamid

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον Κυριάκο Μαμιδάκη βρήκε νεκρό ο γαμπρός του λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες κοντά στον επιχειρηματία βρέθηκε ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου η εταιρεία Mamidoil Jetoil, συμφερόντων της οικογένειας Μαμιδάκη, κατέθεσε στις 9 Ιουνίου αίτηση για την υπαγωγή της στην προπτωχευτική διαδικασία του άρθρου 99 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, η συζήτηση της οποίας ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου το 2016.

Στην αγορά πετρελαιοειδών ήταν γνωστά εδώ και δυο χρόνια τα προβλήματα της “Μαμιδάκης” και σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και ένα χρόνο μεγάλες εταιρείες είχαν περιορίσει τις συναλλαγές με την “Μαμιδάκης”.

Ποιος ήταν ο Κυριακός Μαμιδάκης

Ο Κυριάκος Μαμιδάκης είχε γεννηθεί το 1932 στην Ανωσκελή της επαρχίας Κισσάμου του νομού Χανίων. Οι γονείς του ήταν ο Αλέξανδρος και η Ειρήνη Μαμιδάκη. Τελείωσε την Εμπορική Σχολή το 1951 και στη συνέχεια παρακολούθησε δι' αλληλογραφίας και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του Κολλεγιακού School of Career του LSE.Ξεκίνησε να εργάζεται το 1952 δίπλα στο θείο του Γ.Ι. Μαμιδάκη στην Εμπορία Πετρελαιοειδών. Το Νοέμβριο του 1968 μαζί με τα αδέρφια του Γιώργο και Νίκο προχώρησαν στις δικές τους δραστηριότητες ιδρύοντας τη JETOIL.

Ο Κυριάκος Μαμιδάκης, σύμφωνα με το βιογραφικό που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της JETOIL, ήταν πρόεδρος των εταιρειών του Ομίλου Αφών Μαμιδάκη.

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 19:10 03/07/2016

    TA ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ : Σε Κύπρο , Πορτογαλία , Ιρλανδία , η ΌΠΟΙΑ Κυβέρνηση , της έλαχε Αδυναμία Δανεισμού – Πτώχευση- Μνημόνιο , πατριωτικά ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ από την ΌΠΟΙΑ Αντιπολίτευση ΚΑΙ κουτσά-στραβά μέσα σε 3 ΧΡΟΝΙΑ βγήκαν από τον στενό ΚΟΡΣΈ . . . αντιθέτως στην Ελλάδα από το 2010 περίσσευε στο Δημόσιο -Μιντιακό λόγο και δηλητηρίασε την κοινωνία , η συνωμοσιολογία ,η προδοτολογία και η πατριδοκαπηλία .

  2. SPARTA. 15:48 03/07/2016

    Ή κυβέρνηση Τσίπρα , Καμμένου εκτός από τους Έλληνες πολίτες που αυτοκτονούν, έχει θύματα και Έλληνες επιχειρηματίες που πρίν αυτοκτονήσουν έχουν χρεοκοπήσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.Επιτακτική ανάγκη να φύγει η χούντα Τσίπρα, Καμμένου που δολοφονεί τους Έλληνες και διαλύει την Ελλάδα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.