ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι»

Στ. Θεοδωράκης: Προσπαθούν να καλύψει τα παλιά ψέματα με νέα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
theodorakis

«Την ώρα που η οικονομία θέλει συγκεκριμένες απαντήσεις και ενώ η κυβέρνηση δεν τις έχει, αντί να κατευθύνει τη συζήτηση στο τι θα κάνουμε με την ανεργία και τι θα κάνουμε με την οικονομία, στήνει φιέστες για το Σύνταγμα», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και έκανε λόγο για «κοροϊδία της κυβέρνησης», η οποία «δημιουργεί το ένα ψέμα πάνω στο άλλο» και «αντί να πει ότι οι υπολογισμοί της ήταν λάθος και πρέπει να πάμε σε μια διαφορετική πολιτική, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι. Κάνει συνέχεια περικοπές, μοιράζοντας όμως νέα δώρα που και αυτά θα είναι εις βάρος των πολιτών».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε, επίσης, ότι η κυβέρνηση μοιράζει «νέα δώρα» που «θα είναι εις βάρος των πολιτών», και φέρνοντας ως παράδειγμα την κυβερνητική απόφαση για δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τις αστικές συγκοινωνίες προσέθεσε πως η κυβέρνηση αντί να βρει «μια πραγματική λύση, για τις δουλειές, για την ανάπτυξη, για τις εξαγωγές, προσθέτει ένα μικρό δωράκι στους ανέργους το οποίο σημαίνει μικρά καινούρια ελλείμματα στους οργανισμούς».

Ερωτώμενος για το ταξίδι μελών της κυβέρνησης στην Πάρο, απάντησε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα να πάνε ένα ταξίδι, αλλά όχι με χρήματα του ελληνικού λαού, συμπλήρωσε ωστόσο πως η τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή σχετικά με τη συνοδεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης στα ταξίδια στο εξωτερικό, τόνισε ότι αυτό θα επιβαρύνει με κάποια εκατομμύρια τον προϋπολογισμό.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Γιατί κ. Θεοδωράκη μου
    δεν μας γράφεις και γιά το παράδειγμα ή τον συμβολιςμό που αφησε ο Παπανδρέου στην τελευταία του βουλευτική θητεία ;
    Ζήτοηςε από μόνος του και αποποιούνταν της βουλευτικής αποζημίωσης του για όσες μέρες ηταν εκτος´ Ελλάδας για ομιλίες του σε ξένα Πανεπηστήμια !
    Δεν το είχες μάθει ; απο μένα το ακούς πρώτη φορά ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.