ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τι ζήτησε

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Παρασκευόπουλος για την υπόθεση Siemens

Την επίσπευση των δύο υποθέσεων που αφορούν τα μαύρα ταμεία της Siemens ζήτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
paraskevopoulos

Σε δηλώσεις του ο κ.Παρασκευόπουλος είπε ότι "Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση αυτών των υποθέσεων, οι οποίες κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, της κοινωνίας και όλων νομίζω έχουν μία εξαιρετική σημαςία και βαρύτητα και γι' αυτό δικαιολογείται και μία κατ' εξαίρεση δικονομική πορεία όσον αφορά την ταχύτητα.

Είναι μια υπόθεση η οποία είναι εξαιρετικά περίπλοκη, έχει πολλές διαστάσεις πέρα από αυτές που έχουν φανεί όχι κοινωνικές-οικονομικές αλλά δικονομικές. Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε καμία λεπτομέρεια που έχει σχέση με ζητήματα που αυτή τη στιγμή ερευνώνται, τα οποία θα ερευνηθούν από τα αρμόδια όργανα στα οποία δεν ανήκω εγώ.

Όλες οι ενέργειες για την επίσπευση που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της Κυβέρνησης έχουν γίνει και η ταχεία εξέλιξη της δίκης είναι κάτι που εύχονται όλοι και ελπίζουμε από εδώ και πέρα να φανεί".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Από την μια η καθηστεριμένη προσπάθεια αποδοχής της δικαιοσύνης ( γράφε Κωστας Καραμανλής , Αντώνης Σαμαράς και Σανιδάς που άφησαν τον κύριο κατηγορούμενο της υπόθεσης ΖΗΜΕΝΣ να διαφύγει ανενόχλητος στην Γερμανία και να μας βγάζει την γλώσσα του τώρα ) και από την άλλη η διαφαινόμενη καθοδηγούμενη δικαιοσύνη όπως την εννοεί ο Τσίπρας με την εκλεκτή του πρωην συνδικαλίστρια που διόρισε για ΠτΑΠ δεν συνιστούν ουδεμία εμπυστοσύνη σεπολίτες σαν εμένα που απεχθάνονται τον σανό για πολιτική τροφή .
    Ανικανότητα , σκευορία , και ψεύτικες Ενέργιες διακατέχουν την σημερινή μας διακυβέρνηση και θέλουν να την περάσουν και στην Δικαιοσύνη ….
    Τόσο ο Μαντέλης όσο και ο Τσουκάτος καταδικάστηκαν επί διακυβέρνησης του ίδιου του πολιτικού κόμματος τους γιά την ίδια υπόθεση .
    Αυτό σας λέει κάτι ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.