ΚΟΣΜΟΣ

Ουρλιάζει για χάρη της

Στηρίζει την Κλίντον η Μέριλ Στριπ

Έναν ιδιαίτερα δυναμικό λόγο εκφώνησε η διεθνούς φήμης ηθοποιός Μέριλ Στριπ, η οποία έδωσε το «παρών» στο συνέδριο των Δημοκρατικών προκειμένου να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η βραβευμένη με τρία Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα πουκάμισο στα χρώματα της σημαίας της Αμερικής και έβγαλε μια κραυγή, ξεσηκώνοντας το πλήθος πριν ξεκινήσει τον λόγο της.

Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή, η Στριπ ανέφερε όλες τις Αμερικανίδες γυναίκες που πρωτοπόρησαν σε οποιονδήποτε τομέα, όπως οι Ντέμπορα Σάμπσον, Ρόσα Παρκς και Αμέλια Έρχαρτ. Η δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε πως όλες αυτές οι γυναίκες είχαν δυο κοινά στοιχεία μεταξύ τους, θάρρος και χάρη.

Στην ίδια κατηγορία, σύμφωνα με τη Μέριλ Στριπ ανήκει και η υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα, Χίλαρι Κλίντον, μιλώντας για την οποία τόνισε η ηθοποιός: «Η Χίλαρι Κλίντον δέχθηκε αρκετά πυρά για περισσότερα από 40 χρόνια για τη μάχη της υπέρ των οικογενειών και των παιδιών. Πως το κάνει αυτό; Αυτό θέλω να μάθω. Από που αντλεί το θάρρος και τη χάρη της; Από που αντλούν όλες οι πρωτοπόροι μας αυτή τη δύναμη;».

Στο τέλος του λόγου της, η 67χρονη Στριπ εμφανίστηκε σίγουρη για τη νίκη της Κλίντον επί του Ντόναλντ Τραμπ τον ερχόμενο Νοέμβριο, καθώς υποστήριξε πως: «Η Χίλαρι Κλίντον θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος. Και θα είναι μια θαυμάσια πρόεδρος. Και θα είναι η πρώτη σε μια σειρά γυναικών και αντρών που θα υπηρετήσουν με θάρρος και χάρη. Θα είναι η πρώτη, αλλά δεν θα είναι η τελευταία».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.