ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για πρώτη φορά από το 2004!

Στον τελικό ο Σάντος και ο Ρονάλντο

Στον τελικό ο Σάντος και ο Ρονάλντο

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος νίκησε καθαρά και ξάστερα την Ουαλία με 2-0 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Euro όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γαλλία-Γερμανία. Για πρώτη φορά στον τελικό μετά το...τραυματικό 2004 οι Πορτογάλοι!

Οι νικητές έπαιξαν όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς. Συντηρητικά στην αρχή, ρίχνοντας το τέμπο το οποίο ανέβαζαν σιγά-σιγά με την πάροδο του χρόνου.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ο Ρονάλντο χτύπησε το 50' με κεφαλιά και έγραψε το 1-0 πιάνοντας ταυτόχρονα τον Μισέλ Πλατινί στην πρώτη θέση των σκόρερ των Euro.

Tρία λεπτά αργότερα, ο Νάνι διαμόρφωσε το 2-0 και ουσιαστικά "κλείδωσε" το αποτέλεσμα κόντρα πάντως σε μία πολύ μαχητική Ουαλία που μόχθησε μέχρι το τέλος.

Στον τελικό της Κυριακής η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει το νικητή του Γαλλία-Γερμανία.

Πορτογαλία (4-4-2): Ρ.Πατρίσιο, Σέντρικ, Μπρ.Άλβες, Φόντε, Γκερέιρο, Ντανίλο, Ζ.Μάριο, Αντ.Σίλβα (79' Μουτίνιο), Ρ.Σάντσες (74' Αντ.Γκόμες), Νανί (86' Κουαρέσμα), Κρ.Ρονάλντο

Ουαλία (3-5-2): Χενεσέι, Γκάντερ, Κόλινς (66' Τζ.Γουίλιαμς), Ασ.Γουίλιαμς, Τσέστερ, Τέιλορ, Λέντλι (58' Βόουκς), Άλεν, Κινγκ, Ρόμπσον-Κάνου (63' Τσερτς), Μπέιλ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.