ΚΟΣΜΟΣ

Λόγω των αναταραχών

Ταξιδιωτική οδηγία για τις ΗΠΑ εξέδωσαν οι Μπαχάμες

Οι θάνατοι των δύο αφροαμερικανών από αστυνομικούς και τα γεγονότα που ακολούθησαν στο Ντάλας, προκάλεσαν την αντίδραση της κυβέρνησης στις Μπαχάμες.
bahamas

Το υπουργείο Εξωτερικών στις Μπαχάμες εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για τις ΗΠΑ, ενημερώνοντας τους πολίτες του που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Αμερική, να αποφύγουν τις περιοχές που σημειώνονται τα επεισόδια μετά το θάνατο των δύο αφροαμερικανών από αστυνομικούς και τους πυροβολισμούς που ακολούθησαν από ελεύθερο σκοπευτή στο Ντάλας, με συνέπεια το θάνατο πέντε αστυνομικών και τον τραυματισμό άλλων 11, καθώς και μίας μητέρας που χρησιμοποίησε ως ασπίδα το σώμα της προκειμένου να προφυλάξει τα τέσσερα παιδιά της.

Το υπουργείο Εξωτερικών στις Μπαχάμες ζήτησαν από τους πολίτες που θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις συγκεντρώσεις και τα μεγάλα πλήθη.

Τον  Ιανουάριο, το αμερικανικό προξενείο είχε εκδώσει οδηγία για τους πολίτες που βρίσκονταν στις Μπαχάμες αναφορικά με την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή, γεγονός που είχε προκαλέσει τη μείωση της τουριστικής κίνησης και σημαντική ζημιά στον τουριστικό κλάδο του νησιωτικού συμπλέγματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.