Neo

Θέλει 35% - 40%...

Κατ’ ευθείαν …πρωθυπουργός, φαίνεται ότι θέλει να γίνει ο Γιάννης Ραγκούσης.

Δεν εξηγείται αλλιώς η αποστροφή του λόγου του ότι η κίνηση «Επόμενη Ελλάδα» στοχεύει να εκπροσωπήσει το 35% περίπου του λαού που έχει κουραστεί και αναζητά πραγματικές λύσεις για το αύριο.

Ειδικότερα, μιλώντας στον Alpha 9.89, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η πολιτική πρωτοβουλία την οποία εκπροσωπεί δεν είναι ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στο Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου. «Αυτή τη στιγμή μέσα στα κόμματα αυτά (ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ και Ποτάμι) εκφράζεται βάσει ερευνών το 9%. Η ‘Επόμενη Ελλάδα’ προσπαθεί να μιλήσει με το άλλο κομμάτι του 35% - 40%, που αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι του, ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έφυγε», είπε, σημειώνοντας ότι οι πολίτες απομακρύνονται όταν βλέπουν τον λαϊκισμό και τη σημερινή κομματική αντιπαράθεση.

Προφανώς, ο κ.Ραγκούσης, θυμάται τις εποχές του κραταιού ΠΑΣΟΚ του 48%, αφαιρεί το 9% που θεωρεί ότι συγκεντρώνουν από κοινού τα κόμματα του χώρου και διεκδικεί το υπόλοιπο, άσχετα αν τέτοια ποσοστά αποτελούν μακρινό όνειρο ακόμα και για το πρώτο κόμμα πλέον.

Είπαμε, να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, αλλά αυτό πια…

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κύριε Ραγκούση.Εμείς στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΏΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΏΝ.Έχουμε αρχηγό.Έχουμε αυτόν που μας έκανε να γνωρίσουμε και εσάς με το αξιόλογο έργο σας.

  2. Εγώ τον άκουσα τον Ραγκούση και δεν το είπε με αυτό το πνεύμα. Εγώ λέω μάλιστα πως εχει δίκιο. Το ζήτημα είναι να φέρεις πίσω το 35%. Αλλά ποιος θα το κάνει η Φώφη με τον Βενιζέλο ;

  3. Σας παρέχω την υπόληψη και την αξιοπρέπεια που δικαιούστε οταν ακόμη διαφωνώ μαζί σας , Γιάννη Ραγγούση .
    Όλοι όμως ειναι αδύνατον να γίνονται αρχηγοί, χρειαζόμαστε και φαντάρους .
    Εγώ ,Παραμένω φαντάρος σκέτος .

  4. alex 11:37 26/07/2016

    Από τους βασικούς παράγοντες διάλυσης του ΠΑΣΟΚ ο κ.Ραγκούσης. Αμφιβάλω αν θα βρει έστω και 0,5% σ’εκλογές.

  5. έχει καβαλήσει το καλάμι εδώ κι πολλά χρόνια – είναι κρίμα

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.