Neo

Θέλουν ενιαίο σχήμα εντός και εκτός Βουλής…

Στην πρότασή του για έναν σύγχρονο ενιαίο προοδευτικό σοσιαλδημοκρατικό φορέα, επιμένει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, όταν ρωτάται για το μέλλον της Κεντροαριστεράς.

Προτείνει συνέδριο συγκρότησης του φορέα και εκλογή επικεφαλής από τη βάση εντός εξαμήνου, ενώ στέλνει σαφές μήνυμα πως θα πρέπει να υπάρχει ενιαίος σχεδιασμός εντός και εκτός Βουλής. «Διαφωνώ με όσους θεωρητικά λένε ότι δεν θέλουν συνασπισμούς κομμάτων αλλά πρακτικά προτείνουν διαδικασίες που καταλήγουν σε ξεχωριστή λειτουργία των κομμάτων του σχήματος εντός της Βουλής», λέει μεταξύ άλλων, απαντώντας τρόπον τινά στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη που ισχυρίζεται ότι οι ΚΟ θα πρέπει να συνεχίσουν ως έχουν ως το τέλος της θητείας της παρούσας Βουλής, αφού αντιπροσωπεύουν τα κόμματα που ψήφισαν οι πολίτες.

Στην πραγματικότητα, στη ΔΗΜΑΡ ισχυρίζονται ότι εφόσον υπάρξει ενιαίος φορέας εντός εξαμήνου και ψηφιστεί ένας επικεφαλής, δεν μπορεί στην Βουλή, ο χώρος να εκπροσωπείται από δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες με δύο αρχηγούς και δύο απόψεις που ενίοτε πιθανόν δεν θα συμπίπτουν κιόλας. Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.