Neo

Θυμίζουμε... Ένωση Κέντρου

Για… κονιορτοποίηση και όχι απλά για διάσπαση του χώρου στον οποίο ανήκει, μιλά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, που τονίζει ότι δεν έχει ερωτηθεί για τίποτα η βάση του.

«Όλοι είναι αυτόκλητοι στον χώρο. Υπάρχουν σχήματα,κόμματα με ιστορία, με διαδρομές, με λάθη. Κόμματα που μπορεί να κλείσουν τονκύκλο της ζωής τους, άλλα που να ανοίξουν τώρα», είπε στον Real FM, υποστηρίζοντας ότι όποια ελπίδαγεννιέται, πεθαίνει από΄αυτή την κονιορτοποίηση, τη διάλυση που παρατηρείται ωςπροσωποποίηση της πολιτικής.

Αυτό ακριβώς περιέγραψε ως το μεγάλο πρόβλημα τουχώρου, παραπέμποντας στην παλιά Ένωση Κέντρου, η τύχη της οποίας στην Ιστορίαείναι γνωστή. «Πολύ μου θυμίζει την παλιά Ένωση Κέντρου. Την πολύ παλιά ΈνωσηΚέντρου, όταν όλοι ήθελαν να είναι αρχηγοί», είπε. Και ο νοών, νοείτο…

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τ.Π. 14:39 12/07/2016

    Συμφωνώ μαζί σας, ο κος Σκανδαλίδης ποτέ δεν έλεγε την αλήθεια με το όνομα της, η μόνη αλήθεια του; Η καρέκλα, και κάθισε, θυμηθείτε σε όλες………, μην περιμένει πια άλλες καρέκλες, με τις αθέμιτες συμπεριφορές τους τα διέλυσαν όλα. Εμείς από καιρό τώρα, πάμε σε καθαρές πολιτείες.

  2. Δημοσθένη και Freman.Τα λέτε πολύ ωραία.Εγώ θα ήθελα μόνο να προσθέσω ότι σε λίγο κάθε μέρα θα βγαίνει και άλλος σαν τον Σκανδαλιδη να λέει τα ίδια.Εμείς σταθερά είμαστε με τον Γιώργο και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

  3. Αυτά που λές τώρα γιατί δεν τα έλεγες, ή γιατί δεν έκανες το παραμικρό να τ´ ανατρέψεις στην «κονιορτοποίηση» του ΠΑΣΟΚ από τον Βενιζέλο και τις καλτσοδέτες του
    κε. ΣΚανδαλίδη ;

    Μετά , βολευτηκες με το 4-2-1 και κονιορτοποίησες την όση αξιοπρέπεια και πολιτικό ήθος σου ειχε απομείνει από την μακριά και εξαιρετική μεταχείριση με την οποία σε κάλυψε για μεγάλη περίοδο η βάσης των κεντροαριστερών πολιτών της χώρας μας.

    Τέλος, οι ίδιοι πολίτες, που από την βάση τους με την προτροπή του ΓΑΠ ,ή αντιθέτως,
    οι ενεργοί και δημοκρατικοί πολίτες οταν έπεισαν τον πρώην Πρωθυπουργό να ηγηθεί του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ δεν » κατάφεραν να πείσουν και σένα » οτι προέχουν οι αλλαγές και η παντοτινή σωτηρία της πατρίδας μας από τις καρέκλες που προσφέρθηκαν σε σένα και τους ομοίους σου σαν τον Γρηγορακο !

  4. freeman 9:53 12/07/2016

    ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΌΣΟΥΝ ΌΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ-ΑΝΑΤΡΕΨΑΤΕ τον Συνεκτικό Ιστό της Δημοκρατικής Σοσιαλιστικής Παράταξης, γιο του Ανδρέα, τον από την βάση εκλεγμένο με 1.000.000 ψήφους Πρόεδρο του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ ,τον Συνταγματικά εκλεγμένο με 44% Ελληνα Πρωθυπουργό … μοιάζετε στον πατροκτόνο που ζητάει έλεος στο δικαστήριο γιατί είναι ορφανός από πατέρα … ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.