Neo

Τι φοβούνται…

Ψηφίζουν όλες τις προτάσεις για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, μη μπορώντας όμως να πείσουν τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να κάνουν το ίδιο με την δική τους πρόταση.
dimokratikisibarataxi

Ο λόγος για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που ψηφίζει τόσο την εξεταστική που πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας όσο και αυτή που πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναφέροντας όμως τη δική της πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα πεπραγμένα στην Οικονομία από την είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ και εξής. Στην πραγματικότητα, στην Χαριλάου Τρικούπη πιστεύουν ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλύπτουν τον Κώστα Καραμανλή και την περίοδο διακυβέρνησής του, στην οποία και αποδίδουν μεγάλο μερίδιο ευθυνών για τον εκτροχιασμό της χώρας και την ένταξή της στην περιπέτεια των μνημονίων. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. «Τσίπρας και Μητσοτάκης καλύπτουν Καραμανλή! Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ψηφίζει τόσο την εξεταστική που πρότεινε ο κ.Τσίπρας καθώς και την εξεταστική που προτείνει ο κ.Μητσοτάκης! Δυστυχώς όμως καοι οι δύο δεν αποδέχονται εξεταστική για τη διακυβέρνηση Καραμανλή! Τι φοβούνται άραγε!», καταλήγει…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. freeman 12:25 27/07/2016

  Πες τα Δημοσθένη ,
  Τα ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΆ προδοτικά πασοκόσκυλα νομίζουν ότι εμείς στο ΚΙΝΗΜΑ θα παραμυθιαστούμε από την υποκρισία τους , τις παραπλανητικές ταμπέλες και τις πλαστές σφραγίδες τους του πάλαι ποτέ κόμματος του Ανδρέα που μέσω Βενιζέλιας ΔΟΛιας Κερκόπορτας κατέλαβαν εξ εφόδου , εκμεταλλευόμενοι την Εθνική Πτωχευτική Καταστροφή .
  ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΑ ΦΩΦΑΡΑ … ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ με ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ (και ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΦΥΣΙΚΑ) , ύστερα από ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ μέχρι 2014 ?
  Ρε Πολιτικά αληταριά , τα υποκριτικά «ΣΥΓΝΏΜΗ… για την Παπανδρεική περίοδο 2010-2011 » του Εθνοπροδότη Βενιζέλου σας το 2012 (που σας έστειλε τελικά στο 12%) , που τον γλύφατε πατόκορφα για τα λάφυρα του 4-2-1 (το 1 είναι του ΑΛΛΟΥ απατεώνα θεσιθήρα του Θεοχαρόπουλου , λατρεμένο των Κουροκάναλων ) , ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΣ για ΤΑΧΑ εγκλήματα Παπανδρεικής Κυβέρνησης 2010-2011 , ΑΡΑ ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΙΚΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗΣ του Ραφήνιου Λιποτάτη Καραμανλή 2004-2009 (που ΤΩΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΑΧΑ θέλετε Εξεταστική) , ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ και μοιραζόσαστε τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΦΗΡΑ , ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΟ ΝεοΔημοκρατικό & ΔΟΛιο Καραμανλο-ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ αφήγημα που Γκεμπέλιζε & Γκεμπελίζει ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ του 2009 ΠΩΣ ΑΙΤΙΟ είναι ο από 12 νεκρός Ανδρέας του 1981 και ΑΦΟΡΜΗ ο μετέπειτα αναλαμβάνων Γιώργος ?

 2. Τι φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ , ειναι ενα από τα ερωτήματα της εποχής !
  Φοβούνται να ομολογήσουν την προδοσία του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ προς το κομμα το οποίο υπήρξε η σταθερή βάσης της κεντροαριστεράς .
  Κατά συνέχεια της όσης προόδου επιτεύχθηκε ,ειδικά από τότε που άλλαξε το πολιτικό ήθος και ύφος της ο Γιώργος Παπανδρέου .
  Τις Άλλαξε με ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ της βάςης και των πιςτών συνεργατών του , οι οποίοι σήμερα ειναι το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ .
  Ξεσκεπάζοντας ετςι όλα όσα λαμόγια για χρόνια σαν βδέλλες έβλαπταν το κόμμα αυτό της αριστεράς.
  Κυρίως όμως , παρουσιάζοντας τις λύσεις που χρειάζεται το πολιτικό σύστημα και η Κοινωνία για να αλλαξουμε επιτέλους .
  Η πραγματική λοιπόν μετάλλαξης της κεντροαριστεράς , χωρίς ελιές ,συκιές και κυπαρήσια ή καλάμια που ζεφτηκαν Θεοχαρόπουλοι και βενιζελοκινουμενοι με το συςτημα 4-2-1 καρεκλοκένταυροι , ειναι εδώ μαζί μας και αγωνίζονται για να φέρουν πίςω την οριστική σωτηρία της πατρίδας μας που είναι η συνέχισης των αλλαγών που επιχειρήθηκαν στην περίοδο 2009–2011 και έγιναν το κόκκινο πανί της αντίδρασης και της μιζέριας.
  ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ λοιπόν μία από τις πιό καλές και εφικτές λύσεις στην πολιτική ανομβρία που μας πλήττει .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.