Neo

Το δημοσίευμα που εξόργισε τον Παυλόπουλο

Πέρασε στα «ψιλά» καθώς το βλέμμα όλων ήταν στραμμένο στις εξελίξεις στην Άγκυρα αλλά ένα δημοσίευμα, και μάλιστα από εφημερίδα του συντηρητικού χώρου, προκάλεσε το Σάββατο την οργή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, ότι η Προεδρία με διαρροή έκανε λόγο για ενόχληση, καθώς το σαββατιάτικο παραπολιτικό ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει αναλάβει να πείσει βουλευτές της αντιπολίτευσης προκειμένου να στηρίξουν τον εκλογικό νόμο Τσίπρα. Από το Προεδρικό διαψεύδεται κάθε σχετικό σενάριο και υπενθυμίζεται ότι ο Παυλόπουλος ως υπουργός είχε ενισχύσει το μπόνους για το πρώτο κόμμα.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ορέστης 12:46 18/07/2016

    Ο πάκης αντί για τη φυλακή είναι πρόεδρος

  2. Δεν ειναι πουθενά στο Συνταγμά μας ο ΠτΔ να παίρνει θέση υπερ ή κατά πολιτικών αποφάσεων της κυβέρνησης .
    Ουτε να διαχέει φήμες περί του αντιθέτου.
    Όλοι ομως οι πολίτες γνωρίζουμε καλά πως και γιατί βρέθηκε ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος σε αυτήν την θέση, άρα κανείς απο το περιβάλλον της προεδρείας δεν μπορεί να μας πείσει οτι ο σημερινός πρόεδρος πολιτικο-κομματικά έγινε η «αθώα περιστερά» του ευαγγελίου .

    • freeman 11:21 18/07/2016

      Mε χαοτική διαφορά , ο Πολιτικά αισχρότερος & ανηθικότερος & με λερωμένο Πολιτικό «Ποινικό» Μητρώο, προτεινόμενος ΠτΔ της Μεταπολίτευσης , εξαιρουμένου του Αυτόπροτεινόμενου-Αυτόανακυρισόμενου ΠτΔ Τριανταφυλλίδη . Τελικά , η Ελληνική Προεδρευόμενη Συνταγματική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία , ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ από δύο ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ προσωπικότητες που την «Σπούδασαν» ΟΧΙ για να την ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ , ΑΛΛΑ για να την ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ & ΕΚΜΑΥΛΙΣΟΥΝ , ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΑ ΟΡΙΑ & ΤΙΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ . Πρόκειται για δύο Πολιτικά Τοξικά Απόβλητα – Καρκινώματα- Προδότες της Συνταγματικής Δημοκρατίας μας …. ο Πάκης & ο Βαγγελάκης … ο πρώτος ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΕ & ΟΔΗΓΗΣΕ στην Πτώχευση ένα Κράτος-Κοινωνία ουσιαστικά αυτός Πρωθυπουργεύοντας το 2004-2009 ΚΑΙ ο δεύτερος ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ-ΠΡΟΔΟΣΕ-ΑΝΕΤΡΕΨΕ την Μοναδική Κυβέρνηση που προσπάθησε & έφτασε πολύ κοντά από το να διασώσει την Χώρα-Κοινωνία ΕΓΚΑΙΡΩΣ , ΠΡΩΤΟΥ η Ύφεση καταστεί ανατροφοδοτούμενο σπιράλ θανάτου & η Κοινωνία δηλητηριαστεί καθολικά από την διαλυτική αυτοκαταστροφική Συνωμοσιολογία-Προδοτολογία . Δύο πολλαπλώς αμειβόμενοι «Γνωμοδοτικοί» Δούρειοι ίπποι της παρακρατικής Οικογενειοκρατικής Φεουδαρχικής Ελληνικής Ελίτ , στον επιδιωκόμενο επιτυχημένο σιωπηλό εκμαυλισμό της Συνταγματικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας σε ΠαραΣυνταγματική ΤραπεζοΜιντιακή Ολιγαρχική ΣυντεχνιοΚομματοκρατία .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.