ΕΛΛΑΔΑ

Σε κελί η 44χρονη μελλοντολόγος

Το «μέντιουμ» του Συντάγματος δεν προέβλεψε τη... φυλάκισή του!

Στην φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία της, η 44χρονη βασική κατηγορουμένη στην υπόθεση εξαπάτησης πελατών της μέσω μελλοντολογικών προβλέψεων, που υποστήριζε πως έκανε.

Μαζί της οδηγήθηκαν σήμερα για να απολογηθούν ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας οι τέσσερις συνεργάτιδές της, για τις οποίες, ανακρίτρια και εισαγγελέας, έκριναν ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθερες μετά τη λογοδοσία τους για την υπόθεση.

Στις τρεις από αυτές επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα, ενώ για την τέταρτη κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται κανένας όρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η 44χρονη, όσο και οι συγκατηγορούμενές της, παρέδωσαν στην ανακρίτρια υπομνήματα, στα οποία αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται. Η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τους μετά από καταγγελία γυναικών ότι εξαπατήθηκαν, δίνοντας στο μέντιουμ πολλές χιλιάδες ευρώ.

Η 44χρονη φέρεται να αρνείται τα ποσά που ανέφεραν οι καταγγέλλουσες πως της έδωσαν, προσδιορίζοντας το σύνολο των χρημάτων που έλαβε σχεδόν στο μισό από το καταγγελλόμενο: «Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν, ποτέ. Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει στον λογαριασμό μου. Είναι 24.000 ευρώ από τη μία καταγγέλλουσα και 19.000 από την άλλη. Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού τους προσώπου. Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια», ανέφερε.

Σύμφωνα με το μέντιουμ, οι καταγγέλουσες πελάτισσές της «ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο ιμάμη. Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα. Η μία από τις καταγγέλουσες ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά, που αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να εισπραχθούν, δεν έχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο σύζυγός

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.