Neo

Το πραξικόπημα... «έκοψε» το τριήμερο του Τσίπρα

Ως γνωστόν, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής εκδηλώθηκε το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία που καταπνίγηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στη Σαντορίνη για τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου του νησιού. Μάλιστα, ο Neo πληροφορείται ότι μετά τη Σαντορίνη, ο Αλέξης Τσίπρας είχε μεταβεί incognito στη γειτονική Σίκινο, όπου σκόπευε να περάσει το τριήμερο και να γυρίσει στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής ή το πρωί της Δευτέρας.

Ωστόσο, τα όσα έγιναν στην Τουρκία, αλλά και η ανάγκη του να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, αλλά και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς, δεν του άφησαν πολλά περιθώρια. Το τριήμερο του βγήκε… ξινό και αναγκάστηκε να επιστρέψει μερικές ώρες μετά στο πρωθυπουργικό γραφείο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Γι’ αυτό και όταν τον ρώτησε ο επίτροπος Μοσκοβισί αν θα κάνει διακοπές φέτος, είπε με πίκρα ότι… αυτό το καλοκαίρι είναι δύσκολο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.