ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αύριο Τετάρτη

Το «West Side Story» στον Ναό του Ολυμπίου Διός

Μπορεί η ξαφνική νεροποντή να μην επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του 6ου Athens Open Air Film Festival στις 28 Ιουνίου, όμως το «West Side Story» θα προβληθεί στον Ναό του Ολυμπίου Διός, αύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 21:00.

Ο μουσικοχορευτικός θρίαμβος των 10 Όσκαρ σε σκηνοθεσία Τζερόμ Ρόμπινς και Ρόμπερτ Γουάιζ, με τις αξέχαστες μελωδίες του Λέοναρντ Μπέρνσταϊν και το ιδιοφυές λιμπρέτο του Στίβεν Σόντχαϊμ, θα συναντήσει ξανά το κοινό σε μία επετειακή προβολή 55 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του, το 1961.

Πριν την έναρξη της ταινίας, αξέχαστες κινηματογραφικές μελωδίες θα ντύσουν τον χώρο από τη Φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Βασιλόπουλου.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας και σεβασμού στον αρχαιολογικό χώρο, η είσοδος στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ θα γίνει μόνο μέσω αριθμημένων δελτίων εισόδου, τα οποία θα διανεμηθούν πριν την προβολή της ταινίας, από τις 19:00 έως τις 20:00, στην είσοδο του Ναού του Ολυμπίου Διός, μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Η προβολή θα διεξαχθεί με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ και με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού κα Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.