ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργείο Υγείας

Τοποθετήθηκαν τρεις νέοι διοικητές νοσοκομείων

Άλλοι τρεις διοικητές νοσοκομείων τοποθετήθηκαν από το υπουργείο Υγείας στις θέσεις τους, μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας τοποθετήθηκε η Αγγελική Φλώκου. Η κ. Φλώκου έχει πτυχίο από τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και πτυχίο του Οδοντιατρικού Τμήματος του ΕΚΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και υποψήφια διδάκτωρ στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ με γνωστικό πεδίο την αξιολόγηση υπηρεσιών υγείας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως ιδιώτης οδοντίατρος, ελεγκτής οδοντίατρος ασφαλισμένων του ΤΣΜΕΔΕ και ελεγκτής οδοντίατρος ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ. Συμμετέχει σε προγράμματα Προληπτικής Οδοντιατρικής στα σχολεία του Δήμου Άργους και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας από το 1997.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων τοποθετήθηκε διοικητής ο Δημήτριος Παρθένης, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Βιοϊατρική Έρευνα (M.Sc.) με ειδίκευση στην «Κλινική και Εργαστηριακή Ιατρική» από το ίδιο πανεπιστήμιο και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως ιδιώτης αγγειοχειρουργός, επικουρικός επιμελητής στο EKAB, γιατρός στον Ελληνικό Στρατό και ως επιστημονικός συνεργάτης του ιδρύματος «ΘΩΡΑΞ». Από το 2012 έως σήμερα, επίσης, προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως γιατρός στο «Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο Αλληλεγγύης» στην Αθήνα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο-Πανάνειο τοποθετείται αναπληρωτής διοικητής ο Γεώργιος Μοσχοβάκης, πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με Μεταπτυχιακό δίπλωμα (Master) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έχει διατελέσει προϊστάμενος στη Διεύθυνση Πληροφορικής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (στην Κρήτη), διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και καθηγητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα (ΑΤΕΙ) Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.