ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο κι όμως ελληνικό

Τραγικό και μακάβριο: Έβαλαν λάθος νεκρό σε λάθος φέρετρο

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Βάρδα Ηλείας, καθώς οι συγγενείς μιας γυναίκας αντί να παραλάβουν τη σορό της, αντίκρισαν μέσα στο φέρετρο έναν άγνωστο άντρα.
Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά αφότου από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία, μεταφέρθηκε η σορός της γυναίκας εκεί όπου κατοικούσε όσο ήταν εν ζωή. Εκεί περίμεναν τα συγγενικά της πρόσωπα προκειμένου να παραλάβουν το φέρετρο.

Το τελετουργικό όμως πήρε άλλη τροπή, καθώς όταν οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο, έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μέσα σε αυτό ήταν άντρας και όχι γυναίκα.

Η κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου και τα χειρότερα αποφεύχθησαν χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, καθώς  αυτό που προείχε ήταν να βρεθεί που είχε στείλει το γραφείο τελετών το οποίο είχε αναλάβει την κηδεία το σωστό φέρετρο.

Αμέσως άρχισε αγώνας δρόμου καθώς όπως διαπιστώθηκε το σωστό φέρετρο ταξίδευε ήδη για το λιμάνι της Κυλλήνης και από εκεί  θα μεταφερόταν  στη Ζάκυνθο. Παρά την προσπάθεια,  οι υπεύθυνοι του γραφείου δεν κατόρθωσαν  να προλάβουν τη νεκροφόρα , η οποία ταξίδευε ήδη με πλοίο της γραμμής για το νησί του Σολωμού.

Το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί η κηδεία με το φέρετρο της γυναίκας να περιφέρεται για περισσότερο από 5 ώρες μεταξύ Ηλείας, Ιονίου και Ζακύνθου. Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή έγινα 24 ώρες μετά με τους συγγενείς να απειλούν τώρα με μηνύσεις για προσβολή νεκρού, ψυχική οδύνη και πολλά άλλα.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.