ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Τρίγωνο Ερμή - Ουρανού: Ευφυΐα και επικοινωνία

Το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει ευφυΐα και επικοινωνία! Για να δούμε τι συμβαίνει ξεχωριστά σε κάθε ζώδιο.
Purple-BG2

Κριός

Με τις φιλίες σου γίνεται του Δράμαλη, κι όπως ίσως θυμάσαι από τα σχολικά σου χρόνια, ο Δράμαλης γενικότερα δεν καλοπέρασε – κράτα τα θετικά, που μπορούν να συνοψιστούν υπό το γενικό τίτλο «Το Μεγάλο Ξεσκαρτάρισμα». Επίσης, το τι πιθανό είναι το σενάριο να παίξει σεξ με φίλο δε λέγεται. Μεθυσμένο σεξ θα είναι; Απελπισμένο σεξ θα είναι; Ό,τι και να είναι θα είναι τέλειο, με το μετά έχουμε ένα θέμα ως συνήθως. Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό: Το οποίο «μετά», δεν κάθεσαι σπίτι να κλώθεις μόνη τι είναι και τι δεν είναι, όχι, καθόλου. Παίρνεις τον πρώην κολλητό και νυν 50 αποχρώσεις του γκρι και πάτε ένα ωραίο ΠΣΚ κάπου να αποφανθείτε μαζί τι ακριβώς σας ξημέρωσε.

Ταύρος

Στη δουλειά σφάζεσαι. Για να καταλάβεις, μπροστά στο τι σου συμβαίνει στον επαγγελματικό σου στίβο, ο «Μονομάχος» είναι η «Χάιντι, η μικρούλα των βουνών». Αγαπημένη μου Χάιντι-Ταύρε, έχε όμως το νου σου μήπως η μεγάλη κόντρα με υψηλότερα ιστάμενο από σένα και πολύ ξινό και γκρινιάρη κρύβει ένα κόλλημα μαζί σου εκ μέρους του που δεν έχει άλλο τρόπο να το εκφράσει. Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό: Βιώνεις επίσης ένα θέμα στο σεξ, όπου δεν τολμάς να επικοινωνήσεις κάποια από τα «θέλω» σου με αποτέλεσμα το όλο πράγμα κάπου να χωλαίνει. Να σου θυμίσω πως ο εραστής μας είναι κάποιος στον οποίο μπορούμε να ζητήσουμε τα πάντα, και ανοιχτά, στον τομέα αυτόν – αν σκεφτόμαστε τι και πού και πώς και απαπά, δε νομίζω ότι αξίζει να το παιδεύουμε παραπάνω.

Δίδυμοι

Εσένα σε έχει πιάσει το «να φύγω, να φύγω» virus, που πάντα σε πιάνει σε κλειστοφοβικές καταστάσεις – έλα όμως που το φευγιό δε σου κάθεται και κοντεύεις να κατεβάσεις κυνόδοντες! Σε απλά αθηναϊκά καφενείου, για όλα υπάρχει η σωστή ώρα και για να μη σου προκύπτει εδώ και τώρα, ίσως στο εδώ και στο τώρα να πρέπει να μείνεις και να λύσεις θέματα που χρονίζουν. Με σπαθί, όπως όλους τους Γόρδιους δεσμούς. Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό: Φρόντισε να διαχωρίσεις εντελώς την επαγγελματική σου ζωή από τις ανάγκες των φίλων σου και τα χατιράκια που δε σταματάς να τους ικανοποιείς. Κοινώς, όχι, δε φεύγουμε σκαστοί από το γραφείο με ψευδείς δικαιολογίες για να συνδράμουμε την κολλητή που χώρισε με το φίλο της – διότι λίαν συντόμως θα μας παρηγορεί εκείνη που χάσαμε τη δουλίτσα μας, με καταλαβαίνεις υποθέτω.

Καρκίνος

Ένα πιθανό σενάριο είναι να σου εμφανιστούν ξαφνικά χρέη που αγνοούσες την ύπαρξή τους, και να τρέχεις. Άλλο σενάριο είναι να μαλλιοτραβηχτείς για θέματα κληρονομικά με το σόι, είτε θέματα διαζυγίου και διατροφής με το πρώην ταίρι, όσες διαθέτετε. Το καλύτερο όμως σενάριο είναι πως αυτή η διέλευση πάντα μιλά για έντονο, ζωογόνο και άφθονο σεξ στην πιο βασική μορφή του, που παραμένει διαχρονικά και η καλύτερη. Ξέρεις, χωρίς αυτά τα «πού πάει η σχέση μας Αγησίλαε».  Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό: Θα ήθελα επίσης να είσαι θετικά προετοιμασμένος για μία αιφνίδια αλλά θετική εξέλιξη στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Εκ πρώτης όψεως, μπορεί να σου φαίνεται περιοριστική και καθόλου αυτό που ήθελες, σύντομα όμως θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Λέων

Όταν ο Άρης περνά για Τρίτη φορά τα όρια μεταξύ Σκορπιού και Τοξότη, ή αιφνίδια σμιξίματα έχουμε, ή θορυβώδεις χωρισμούς με όλα τα συνήθη παρελκόμενα σε πορσελάνες και ηχορύπανση. Με αυτή τη διέλευση, τα κακά νέα ενός σμιξίματος είναι ότι μπορεί να είναι σύντομο ακριβώς όσο είναι έντονο. Τα καλά νέα ενός χωρισμού μετά μουσικής, είναι ότι είναι οριστικός.  Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό:  Ναι, περισσότερα συνηγορούν υπέρ ενός καινούργιου κεραυνοβόλου έρωτα – με κάποιον πολύ διαφορετικό από σένα, ή επάνω σε κάποια μετακίνησή σου, ταξίδι, στο προαύλιο ή το αμφιθέατρο ενός πανεπιστημίου… Αντιμετώπισέ τον ως ακριβώς αυτό: έναν καινούργιο έρωτα. Μην του φορτώσεις τις προηγούμενες αποτυχίες και τον κάνεις το επόμενο project, δεν θα βγει σε καλό.

Παρθένος

Τα σπας με συνεργάτες; Τα παίρνεις στο κρανίο με αθέμιτους ανταγωνισμούς κι επαγγελματικά ξεκατινιάσματα; Επαγγελματικά τα πράγματα ήρεμα κι αρμονικά δεν τα λες. Το θετικό όμως αυτής της διέλευσης είναι η εξαιρετική ενέργεια που σε διακατέχει, και που χαλαρά κάνεις τη νύχτα μέρα να τελειώσεις αυτά που πρέπει για τη δουλειά σου δίχως κανένα ιδιαίτερο ζόρι (οκ, ορκίζεσαι στον Άγιο Εσπρέσσο, αλλά και πάλι…)  Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό: Θέματα σπιτιού, οικογένειας και κληρονομικών, ή χρεών, λύνονται ως διά μαγείας και μάλιστα με τρόπους απρόβλεπτους, με χαρακτήρα «κεραυνού εν αιθρία». Τι λείπει όμως, τι φταίει, και η αγάπη κλαίει; Ο έρωτας. Και ερωτώ για τον έρωτα, μήπως ο έρωτας ως γενική πραγματικότητα είναι μια χαρά, και μόνο εσύ μου είσαι κολλημένος με κάποιον προαιώνιο; Και αν ναι, φταίει το σύμπαν; Μην απαντήσεις, ρητορική η ερώτηση!

Ζυγός

Κεραυνοβόλοι έρωτες που ξεκινούν από ακόμα πιο κεραυνοβόλο σεξ! Διάθεση για ερωτικό παιχνίδι με επιθετικές τακτικές και στενά μαρκαρίσματα, να τα ζηλεύει και η εθνική μπάσκετ – έλξη προς κάποιον ιδιαίτερα αρρενωπό, ακόμα και κάποιον με «Άρειο» επάγγελμα: στρατιωτικός, χειρουργός, αθλητής… Έλξη για κάποιον οξύθυμο τύπο, ή ιδιαίτερα απαιτητικό σεξουαλικά, αλλά ακόμα και προς κάποιον κοινωνικά ενεργό και αγωνιστικό. Μάλιστα! Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό:  Πού κρίνονται οι καντάδες και οι ολονύχτιες συζητήσεις κάτω από τα αστέρια, οι έλξεις που ανάβουν στους Ουρανούς μας βεγγαλικά και γεμίζουν το στομάχι μας πεταλουδίτσες πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και γαλάζιες; Μα, φυσικά, στην Αγία Καθημερινότητα: αν οι πεταλούδες επιμένουν και όταν είναι με 39,5 και κάνει εμετό στη μπουχάρα που είχατε φέρει από το Μαρόκο, μάλλον it’s the real thing. Για τη μυρωδιά μετά, σόδα φαγητού, αλάνθαστο.

Σκορπιός

Ένα σπίτι καίγεται και όχι, δε φτάνουν όλα τα νερά του Υδροχόου για να τη σβήσουν τη φωτιά. Οι διενέξεις μέσα στο ίδιο σπίτι δίνουν και παίρνουν, και μπορεί να είναι τόσο γελοίες όσο ο σωστός χρόνος βρασίματος ενός αυγού. Πάρε απόσταση, ή/και πάρε τον και θύμισέ του εκείνο τον πρώτο σεξουαλικό καιρό της σχέσης όπου αδιαφορούσε για όλα τα αυγά του κόσμου γιατί έκανε σαν κόκκορας. Επίσης, όχι, δεν είναι η σωστή ώρα για μερεμέτια και ανακαινίσεις. Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό: Ξαφνικά χρήματα από τη δουλειά σου, χμ, καθόλου άσχημα – ιδίως αν η δουλειά έχει να κάνει με γραφή, επικοινωνία, πολυμέσα κλπ, τα χρήματα είναι ακόμα περισσότερα! Σε αυτήν όμως την περίπτωση φρόντισε ο πλουτισμός και η εμπορικότητα της δουλειάς σου να μην επηρεάσουν την ποιότητά της και τη δημιουργικότητά σου!

Τοξότης

Εσύ και τα αδέλφια σου, ακόμα και το ευρύτερο σόι, αν ήσασταν ταινία δε θα ήσασταν «ο Ρόκκο και τα αδέλφια του» όπου ήταν όλα βασανισμένα κι αγαπημένα. Μάλλον προς το «Κάιν και Άβελ» το βλέπω, αλλά κάνε λίγο κράττει κι επιστράτευσε την χαλαρή, αισιόδοξη πλευρά σου γιατί έρχεται καλοκαίρι και είναι κρίμα να είστε στα μαχαίρια. Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό:  Αν δεν είσαι ήδη τρελά ερωτευμένος, ερωτεύεσαι τώρα, επίσης τρελά. Μέχρι εδώ υπέροχα, αλλά υπάρχει δράκος στο παραμύθι – είναι κάποιος που η πατρική σου οικογένεια δε θέλει να ξέρει ούτε ζωγραφιστό; Είναι κάποιος που έχει έρθει απρόσκλητος στη ζωή σου ενώ είσαι ήδη σε μία  σχέση/συγκατοίκηση/αρραβώνα/γάμο/κάτιπολύεπίσημοτέλοςπάντων με κάποιον άλλο, που, ως συνήθως, δε θες και να πληγώσεις;

Αιγόκερως

Έκρυθμες οικονομικές καταστάσεις, ξαφνικά έξοδα ή οφειλές είναι μέσα στο πρόγραμμα με αυτή τη διέλευση. Μέσα στο πρόγραμμα επίσης είναι οι σαχλοί μικροτραυματισμοί, οι αιφνίδιοι υψηλοί πυρετοί και λοιμώξεις και ένα γενικότερο αίσθημα ατονίας – μην εκπλαγείς άμα κάνεις τίποτα εξετάσεις και η Β12 είναι στα τάρταρα, θα σου το πει ο γιατρός, θα σου το πω κι εγώ, φτιάξε τις ώρες ύπνου σου. Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό: Είσαι γεμάτος υπέροχες ιδέες σχετικά με το σπίτι σας, το χώρο σας, ανυπομονείς να τα εφαρμόσεις στην πράξη, κάνεις υπολογισμούς, αισιοδοξείς, το φαντάζεσαι έτσι κι αλλιώς…κι απέναντί σου έχεις τη φάτσα και το mood του Γκρινιάρη από τα Στρουμφάκια. Πόσο γλυκούλιιιι#not!

 

 

Υδροχόος

«Φιλειρηνικό ζώδιο, μας έλεγαν» «υπέρ της διεθνούς αμνηστίας ήταν, κύριε εισαγγελέα, υπογραφές μάζευε – τώρα πότε πήρε το μαχαιράκι του φρούτου κι έσφαξε την πεθερά του δεν το είδα!» κι άλλα τέτοια θεάρεστα συμβαίνουν, με τον πλανήτη του πολέμου στο Σκορπιό! Τα ατού, δύο και σημαντικά: α) δε μιλάμε μόνο για πόλεμο, μιλάμε και για αγνή ζωτική ενέργεια που τη χρειάζεσαι απεγνωσμένα β) αν μη τι άλλο, Υδροχόος είσαι, όχι μπηχτοκέφαλα κι όποιον πάρει ο χάρος, διάλεξε τις μάχες σου! Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό:  Και πάντα επειδή είσαι Υδροχόος, το να αγαπάς και να βοηθάς τους φίλους σου δε σημαίνει ότι χρεώνεσαι εσύ αντ΄αυτών, ούτε ότι προβαίνεις σε εξυπηρετήσεις που φέρνουν εσένα σε δύσκολη θέση. Αν διστάζεις, μη …διστάσεις να ανατρέξεις στις δικές σου αξίες. Αυτό που σου ζητούν, εσύ θα το ζητούσες ποτέ από κάποιον;

Ιχθείς

Αυτή την ασυνεννοησία με τον ίδιο σου τον εαυτό, όπου ξυπνάς και άλλα έχεις αποφασίσει να κάνεις, να δείξεις και να πεις στη διάρκεια της ημέρας και άλλα καταλήγεις να κάνεις, ξέρεις τώρα πού θα τη ρίξεις – σωστά, στον πολεμικό Άρη στον τομέα του υποσυνειδήτου σου. Άγχος, αϋπνίες, έξαρση φοβιών αλλά και πολύ υπαρκτό, χειροπιαστό και έντονο παρασκήνιο στην επαγγελματική σου ζωή είναι μερικά από τα πράγματα που θα βιώσεις με αυτή την τόσο έντονη διέλευση. Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό: Επαγγελματικά και οικονομικά είναι συνυφασμένα και πάνε κάτι παραπάνω από ρολόι, πράγμα που δικαιολογεί πλήρως το παρασκήνιο που αναφέραμε παραπάνω. Ξέρε όμως, ότι το μόνο πράγμα που μπορεί πραγματικά να σε σαμποτάρει, είσαι εσύ ο ίδιος και η μόνιμη αίσθηση πως είσαι «λίγος» και κατώτερος των περιστάσεων- απαπά, καλέ τι ηττοπάθεια είναι αυτή;!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.