ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα

Τρεις συλλήψεις για κλοπές οχημάτων στην Αργολίδα

Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Άργους εγκληματική ομάδα και συνελήφθησαν ένας 17χρονος και δύο 19χρονοι, οι οποίοι διέπρατταν συστηματικά κλοπές στο Άργος και σε χωριά της περιοχής, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά πέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οχήματα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, η οποία περιλαμβάνει επίσης έναν 35χρονο, καθώς και άγνωστους συνεργούς τους.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας, που διεξήχθη από την Ασφάλεια Άργους και αξιοποιώντας στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση τους, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, τουλάχιστον από τις 10 Ιουνίου, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη κλοπών οχημάτων.

Ειδικότερα, την περασμένη Τετάρτη 20 Ιουλίου τα ξημερώματα στο Άργος, η ομάδα έκλεψε ένα αυτοκίνητο μιας γυναίκας και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών της ασφάλειας Άργους και Τρίπολης, και την Πέμπτη το πρωί στην Τρίπολη, εντοπίστηκαν ο 17χρονος και οι δύο 19χρονοι να επιβαίνουν σε όχημα και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, που διεξήχθη από την Ασφάλεια Άργους, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Ιουνίου έως την 20 Ιουλίου στο Άργος και σε χωριά της περιοχής, διέπραξαν ακόμη δύο κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής, οχημάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.