ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Τσίπρας: Έως το τέλος του έτους το Νοσοκομείο Θήρας θα έχει εξοπλιστεί πλήρως

Κατά τη διάρκεια την επίσκεψής του στη Σαντορίνη για τα εγκαίνια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, ο Πρωθυπουργός Άλέξης Τσίπρας συνομίλησε με κατοίκους νησιού. Ένας ηλικιωμένος κύριος μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός με τον Πρωθυπουργό και τον αγκάλιασε.

Την ιδιαίτερη σημασία της σημερινής ημέρας για τους κατοίκους της Σαντορίνης, οι οποίοι, πλέον, θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα νέο, σύγχρονο νοσοκομείο, το οποίο περίμεναν χρόνια, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Σχολιάζοντας αναφορά του δημάρχου ότι είχε να έρθει πρωθυπουργός στο νησί 60 χρόνια, ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι σήμερα δεν έρχεται ένας πρωθυπουργός λόγω ενός φυσικού φαινομένου, μίας φυσικής καταστροφή, αλλά διότι υλοποιείται μία υπόσχεση χρόνων και μία ανάγκη για την τοπική κοινωνία.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα «κύματα», από τα οποία πέρασε το νοσοκομείο, το οποίο κατασκευάστηκε το 2011 και θα λειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στηλιτεύοντας την προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης να το ιδιωτικοποιήσει εις βάρος του Δημοσίου.

«Πέντε χρόνια παραμένει αραχνιασμένο, με τον εξοπλισμό να σκουριάζει, γιατί άραγε; Γιατί δεν υπήρξε η πολιτική βούληση να προχωρήσει αυτό το έργο; Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε χρόνια κοσκινίζει εδώ στη Σαντορίνη. Πέντε χρόνια. Μπορεί κάποιος να πει ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά βαρεθήκαμε να κοσκινίζουμε και θέλουμε να φάμε ψωμί, γι' αυτό ανοίγουμε και λειτουργούμε», υπογράμμισε.

Επίσης, ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι έως το τέλος του έτους το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας θα έχει εξοπλιστεί, πλήρως, από γιατρούς και προσωπικό.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 7:15 16/07/2016

    Ό Τσίπρας εγκαινίασε ένα Νοσοκομείο που καλείται να λειτουργήσει χωρίς το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό και με τεράστιες ελείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές.Όσο για τον ηλικιωμένο που πήγε να αγκαλιάσει τον ολετήρα της Ελλάδας τον Τσίπρα, σίγουρα θα έχει κάποιο συμφέρον για την οικογένειά του και σίγουρα αυτό το ραμολυμέντο δεν θα έχει την ευκαιρία να ξαναδεί κάποιον πολιτικό στην υπόλοιπη ζωή του.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.