ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπε για το θέμα Γκαλμπρέϊθ

Βούτσης: Κανένα παζάρι κυβέρνησης - βουλευτών

Ο Πρόεδρος της Βουλής προκάλεσε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση, ώστε με συνταγματικό τρόπο να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και τις πράξεις της,

Δεν υπάρχει κανένα παζάρι μεταξύ κυβέρνησης και βουλευτών από κόμματα που δεν θέλουν να υπερψηφίσουν τον εκλογικό νόμο", υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Μιλώντας το πρωί στο Mega, προκάλεσε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση, ώστε με συνταγματικό τρόπο να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και τις πράξεις της, και όχι απλά να βρίσκει αφορμή να κατηγορεί την κυβέρνηση για το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τον εκλογικό νόμο.
Απαντώντας στις επικρίσεις της ΝΔ για καθυστέρηση στο αίτημα της για Εξεταστική Επιτροπή για την περίοδο Βαρουφάκη, είπε ότι "η ΝΔ δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται, καθώς όταν ήταν κυβέρνηση απέρριπτε, χωρίς συζήτηση, αιτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστικές επιτροπές, με αποκορύφωμα εκείνο για την υπόθεση Μπαλτάκου και τις επαφές που είχε με τη Χρυσή Αυγή".

Αναφορικά με τα όσα στοιχεία δίνει τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, σχετικά με το Plan X, ο κ. Βούτσης είπε, μεταξύ άλλων, πως "τα αφηγήματα γύρω από μια πολύ κρίσιμη εποχή, είναι εύλογο και να είναι αντιφατικά αλλά και να έχουν στοιχεία άκρως υποκειμενικά".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.