ΕΛΛΑΔΑ

Στις περιοχές πυροσβέστες για προληπτικούς λόγους

Yπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Ουρανούπολη, Πολύγυρο, Αχαΐα

Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν χθες στη Χαλκιδική σε περιοχή κοντά στην Κομίτσα, στην Ουρανούπολη και στη θέση Σανά κοντά στο χωριό Δουμπιά του Δήμου Πολυγύρου.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή της Κομίτσας τέθηκε υπό έλεγχο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις στις 21:45 χθες το βράδυ.

Στην περιοχή παραμένουν εννέα πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα για επιτήρηση και έλεγχο.

Στην περιοχή των Δουμπιών η φωτιά εκδηλώθηκε σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και καλαμιές και τέθηκε υπό έλεγχο σήμερα στις 6 το πρωί.

Έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα θα βρίσκονται στην περιοχή για προληπτικούς λόγους.

Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή Μασουραίικα, του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία σε πευκοδάσος, που βρίσκεται κοντά στην κοινότητα Κάλφα. Αμέσως έφθασαν στον τόπο της πυρκαγιάς 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, καθώς και έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το γεγονός ότι την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, βοήθησε στο έργο της κατάσβεσης, αλλά και στο να μην επεκταθεί η φωτιά, προς κατοικημένες περιοχές.

Στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις, για να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.