ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο - Στον ωκεανό του συναισθήματος

Η εβδομάδα ξεκινά με νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Για να δούμε τι σημαίνει αυτό ξεχωριστά για κάθε ζώδιο.

Κριός

Το καινούργιο φεγγαράκι στις 4 του μήνα είναι στον Καρκίνο. Είναι μία ένεση τρυφερότητας και μια αναγκαία στροφή στη βάση σου, στο μέσα σου, και σε ό,τι σε τρέφει. Σχέσεις στοργής και αίματος, σχέσεις και δεσμοί εστίας και οικογένειας, κέλυφος και προστασία αναδεικνύονται σε πυλώνες που σε στηρίζουν σε μία εξαιρετικά ζόρικη εβδομάδα.

Ταύρος

Η όψη χιαστί του Ήλιου με τον Κρόνο σε κουράζει και σε στραγγίζει συναισθηματικά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σου εφιστά την προσοχή στην απόλυτη ανάγκη για ήρεμη και δομημένη ερωτική και συναισθηματική επικοινωνία, η οποία, αυτές τις μέρες, θα σώσει ζωές.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 16 του μήνα σημαίνει την έναρξη ενός καινούργιου κύκλου για τον τρόπο που βιώνεις τα συναισθήματά σου και υλοποιείς καταστάσεις και επιθυμίες σου. Χρησιμοποίησε το νέο αυτό κανάλι ενέργειας σοφά, ήρεμα και με αγάπη.

Καρκίνος

Είσαι σαφέστατα ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας αυτής, Καβουράκι. Η Νέα Σελήνη συντελείται στο ζώδιό σου, ευνοεί τα νέα ερωτικά ξεκινήματα, όπως και ιδέες μονιμότητας, δέσμευσης, συγκατοίκησης. Είναι μία εβδομάδα που μιλά για μοιραίες γνωριμίες, μοιραίες συζητήσεις και συναντήσεις ζωής.

Λέων

Το χιαστί Ήλιου – Κρόνου είναι πολύ πιθανό να σου καταδείξει το γιατί νιώθεις, ή ίσως και έχεις μείνει κυριολεκτικά, μόνος. Η μοναξιά που βιώνεις, ή που κυριολεκτικά υφίστασαι, δεν αφορά μόνο στα ερωτικά σου. Είναι ιδανική εβδομάδα για να σκεφτείς και να αποκρυσταλλώσεις στο μυαλό και την ψυχή σου τα δικά σου σφάλματα που έχουν οδηγήσει τον κόσμο να απομακρυνθεί από σένα.

Παρθένος

Οι αντιθέσεις και οι συγκρούσεις είναι βαθιές, κι έχουν δομικές ρίζες – αν διαφωνείς με τον άλλο, διαφωνείς στη δομή σου και στη δομή του. Στα πράγματα που σας κάνουν αυτό που είστε. Η επικοινωνία είναι συγκρουσιακή, τα μαχαίρια είναι ακονισμένα για καυγά – και το τετράγωνο Κρόνου – Ήλιου δε βοηθά. Σε κάνει όχι απλά ψύχραιμο, αλλά ψυχρό, και είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθεις σε επαφή με το συναίσθημά σου.

Ζυγός

Τα συναισθήματα μοιάζουν περιορισμένα, εκδηλώνονται δύσκολα, νιώθεις συναισθηματικά φτωχός κι αυτό το τελευταίο είναι κάτι που δεν το αντέχει κανένας Ζυγός. Η ματαίωση, και η αίσθηση πως τα δικά σου συναισθήματα δεν πιάνουν τόπο, είναι έντονη. Ναι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καθίσεις να περιμένεις τις εξελίξεις όταν νιώθεις πως η στέγη σου έχει πιάσει φωτιά, αλλά αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να κάνεις.

Σκορπιός

Στο πεδίο των ανοιχτών οριζόντων (σου), δηλαδή τον Καρκίνο και τον 9ο οίκο, έχουμε Νέα Σελήνη. Σκέψη, κινητικότητα και πληροφορία σε σύνοδο με τη βιασύνη, τη βία και την έκρηξη – μια γλώσσα που τρέχει γρηγορότερα από τη σκέψη σου. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή, μιας και το χιαστί Ήλιου-  Κρόνου επιτάσσει μεγάλη σύνεση στις ερωτικές και συναισθηματικές σου δηλώσεις.

Τοξότης

Στον σεξουαλικό, βαθύ 8ο οίκο σου, ανατέλλει η Νέα Σελήνη. Στον Καρκίνο, κι από κει εγκαινιάζει την αστρολογική σου εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως ό,τι κι όποιον θέλεις το θέλεις τώρα και το λες, δίχως να υπολογίσεις τρόπο, τόπο και συνέπειες. Σοβαρότητα επιτάσσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και είναι γεμάτη υπόσχεση για μία αναγέννηση της ερωτικής σου ζωής. Και ξέρουμε και οι δύο μας πόσο μα πόσο έχει λιμνάσει τελευταία, έτσι;

Αιγόκερως

Η ερωτική σου εβδομάδα είναι γεμάτη εντονότατες όψεις που ενεργοποιούν τον άξονα 1ου και 7ου οίκου σου: Εγώ vs Οι Άλλοι, και ιδιαίτερα ο Ένας, Σημαντικός Άλλος της ζωής σου. Έχουμε λοιπόν και λέμε – ο Πλούτωνας είναι πάντα κορώνα στο κεφάλι σου, κι έχει συμμετάσχει σε μία εντονότατη Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα. Η Νέα Σελήνη σου δείχνει πως υπάρχει το έδαφος για μία ουσιαστική, νέα αρχή, εάν αυτή υπαγορεύεται από αγάπη, τρυφερότητα και διάθεση να συμπεριλάβεις τον άλλο στον κόσμο σου και να είσαι Οικογένεια μαζί του.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 του μήνα επιτάσσει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς με σώμα (Άρη) και νου (Ερμή), σεβόμενος όμως μια κατάσταση που σου έχει επιβληθεί (Πλούτωνας). Εν αντιθέσει με τους άλλους 11, που οφείλουν να βάλουν φρένο, εσύ, που έχεις μόνιμο συναισθηματικό φρένο χρειάζεσαι λίγο γκάζι. Δώσε λοιπόν, και εμπιστεύσου το καινούργιο φεγγάρι στις 4, επίσης στον 6ο σου ηλιακό οίκο: η εκκίνηση της ερωτικής σου ζωής είναι προ των πυλών!

Ιχθείς

Ίσως η ερωτικότερη εβδομάδα του φετινού καλοκαιριού, Ψαράκι, παρά τις εντονότατες και σκληρές όψεις των ημερών: Η Νέα Σελήνη  στον 5ο ηλιακό σου οίκο και στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου επισφραγίζει πως μία νέα αρχή ή μία ολωσδιόλου νέα ιστορία εν τω μέσω όλων αυτών των δυσκολιών και των αντιξοοτήτων, είναι «καταδικασμένη» να επιτύχει, να επιβιώσει, να ευτυχήσει, να ανθίσει. Διά πυρός και σιδήρου, αλλά με τον Πλούτωνα σε τόσο ισχυρό ρόλο δεν περίμενες ακριβώς κρασί και τριαντάφυλλα, έτσι;

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.