ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Δημόσιο έως το τέλος του χρόνου

Αλ. Τσίπρας: Στολίδι του αστικού ιστού το Ίδρυμα Νιάρχος

Πολύ σημαντική παρακαταθήκη για τις τέχνες, την εκπαίδευση και το περιβάλλον, ένα στολίδι του αστικού ιστού, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έργο το οποίο ολοκληρώνεται και θα παραδοθεί ως δωρεά στο ελληνικό Δημόσιο, στο τέλος του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπό τον πρωθυπουργό, και με τη συμμετοχή του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, Ανδρέα Δρακόπουλου, ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε το Ίδρυμα αλλά και προσωπικά τον κ. Δρακόπουλο «για την προσπάθειά τους να γίνει πραγματικότητα αυτό το σπουδαίο όραμα».

«Για μας», τόνισε ο πρωθυπουργός, «είναι ένα στοίχημα αυτό, να αποδείξουμε ότι το ελληνικό Δημόσιο μπορεί, με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο, να διαχειριστεί έναν τόσο πολύ σημαντικό πολυχώρο».

«Είναι ένα στοίχημα, το οποίο, ήδη, έχουμε αρχίσει να το κερδίζουμε, γιατί έγκαιρα έχουμε κινηθεί για να είναι όλα έτοιμα, τόσο τη μέρα που θα διατεθούν όλοι οι χώροι στο κοινό, όσο, όμως, και για το άμεσο μέλλον, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις αυτών των χώρων», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι περνάμε σε ένα διαφορετικό επίπεδο και το αξίζει η χώρα, παρά τις δυσκολίες που περνάμε», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.