ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν είναι αρνητική σε συμμετοχή της

«Ανοικτή πόρτα» από την «τσαρίνα» για το Τόκιο

Η Ρωσίδα Ελενα Ισινμπάγεβα, σίγουρα μία από τις μεγάλες απουσίες των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, είπε πως δεν είναι αρνητική σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους στους Αγώνες του Τόκιο το 2020, σε συνέντευξη που δημοσιεύει σήμερα η ρωσική εφημερίδα Sport Express.
Olympic Games 2016 Feature

«Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα συμβεί στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατ 'αρχήν δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο,» δήλωσε η 34χρονη αθλήτρια του επί κοντώ , που την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τους στίβους. Η Ισινμπάγεβα σημείωσε το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο ύψος, η Ισπανίδα Ρουθ Μπεϊτία, στα 37 της χρόνια. «Απόδειξε ότι και στα 37 μπορείς να κερδίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες,» δήλωσε η Ρωσίδα, που δεν έκλεισε την πόρτα σε μία πιθανή επιστροφή της. «Ο χρόνος θα δείξει, όταν πλησιάζει το 2020 το Τόκιο, δεν θα έλεγε ένα οριστικό « όχι », αλλά δεν πρόκειται να υποσχεθώ τίποτα,» είπε η Ισινμπάγεβα.

Μετά την επιμονή της Sport Express, σχετιά με την πιθανότητα επιστροφή της στους στίβους, απάντησε:

«Κλείστε αυτή την πόρτα ,αργότερα αν παραστεί ανάγκη, θα την ανοίξω,» συμπλήρωσε. Η Ισινμπάγεβα, Ολυμπιονίκης στην Αθήνα και το Πεκίνο, και με χάλκινο μετάλλιο στο Λονδίνο, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο Ρίο, μετά τον αποκλεισμό της από την IAAF, λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ που αφορούσε, όλη την ομάδα Στίβου της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.