Neo

Αντί για Ζάππειο, στην Πάτρα τα 42α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Οι τελευταίες ‘πινελιές’ μένουν και όλα θα είναι έτοιμα για τον εορτασμό της 42ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, αυτή την φορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου, την Αχαΐα.
pas

Στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ στις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου στον Πολυχώρο Πολιτεία, στα Παλαιά Σφαγεία στην Πάτρα, για τον οποίο και ‘εγκατέλειψε’ το Ζάππειο, θα μιλήσει η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Γραμματέας της ΚΠΕ του κόμματος Στέφανος Ξεκαλάκης και ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Στην επετειακή εκδήλωση με την οποία ολοκληρώνεται και ο κύκλος εκδηλώσεων του ΙΣΤΑΜΕ με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, για τον ιδρυτή του κόμματος θα μιλήσουν ακόμα ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Σήφης Μπουζάκης.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Η Φωφω & οι συντροφοι της διαλεξαν την ιδηεταιρη πατριδα των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΠΥΛΕΙΑ μετα την προδοσια που προσεφεραν στον Γ Α Π ΕΥΓΕ !!!!!!!!!!!!!!

 2. εγώ θέλω ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο το ΓΑΠ
  όλα τα άλλα είναι πεθαμένα πειράματα.. αλλαγές και μεταρρυθμίσεις για τη ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ μόνο ο ΓΑΠ μπορεί να φέρει

  όσο αυτό δεν το κάνουμε θα ψηφίζουμε τρίτους.. προσωπικά ψήφισα ΠΟΤΑΜΙ στη λογική ότι το ΚΙΝΗΜΑ δεν έμπαινε στη βουλή και στις επόμενες πάλι ΠΟΤΑΜΙ σαν πιο μεταρρυθμιστικό

  αλλά πάει και αυτό .. δεν τράβηξε
  ο κόσμος θα επιστρέψει ΜΟΝΟ με ΓΑΠ μπροστα!

  • Έτσι μπράβο !
   Με την ευκαιρία θα υπογράμμησω οτι το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ειναι εδώ !
   Ενεργό,προοδευτικό και ανθρώπινο,με μιά θαυμαστή ομάδα στο επιτελείο που πλαισιώνουν με πίστη τον αναδειχθεντα πρόεδρο Γιώργο Α. Παπανδρέου που διαλέξαμε από την βάση των απλών ανθρώπων .
   Εμείς που δεν λερώσαμε τις αρχές και τις δημοκρατικές μας συνειδήσεις,
   ούτε και ζητήσαμε ποτέ ανταλλάγματα και ρουσφέτια,
   ακόμη και στην πολιτικά και οργανωτικά καραταιά περίοδο της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ. Με όλους τους αρχηγούς του παρελθόντος.

   Αντίθετα τότε όσο και τώρα, αγωνιζόμαστε γιά τις αλλαγές που χρειάζεται το πολιτικό σύςτημα μας και η Κοινωνία γενικά .
   Γιά το σύνολο με αυτοθυσίες για τα κοινά!
   Αυτά για μένα εναι αρκετά να διατυρούν τις ελπίδες μου για το αύριο …
   ΕΙμαι βέβαιος οτι θα γίνουμε αρκετοί για να ακουσθούν οι αντιπροσωποί μας από τα έδρανα της Βουλής λίαν προσεχώς , ετσι θα συνεχιστεί ο αγώνας μας προς τις Αλλαγές που άρχισαν τον Οκτωβρη του 2009.
   Και τις σταμάτηςαν μερικοί από μέσα το ΠΑΣΟΚ !
   Τώρανα ζητούν συμπάθεια κλαίγοντας πάνω στο χυμένο γάλα!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.