ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση από Στ. Θεοδωράκη, Ενωση Κεντρώων

Αντιδράσεις για δημοσίευμα σχετικά με τον ορισμό του Ελληνικού ως «αρχαιολογικό χώρο»

Την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει δημοσίευμα του Τύπου, σύμφωνα με το οποίο, το υπουργείο Πολιτισμού προτίθεται να ορίσει ως αρχαιολογικό χώρο την περιοχή του Ελληνικού.

Σε ανάρτησή του στο «Facebook», ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κάνει λόγο για «αυγουστιάτικη συνωμοσία υπουργών και ενός τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ για να καθυστερήσει περισσότερο η αξιοποίηση του Ελληνικού».

Επικαλούμενος τα δημοσιεύματα, υπογραμμίζει ότι «κινούν την διαδικασία για να οριστεί ως αρχαιολογικός χώρος η περιοχή που εκτείνεται στους Δήμους Αλίμου και Ελληνικού - Αργυρούπολης». «Είναι άλλωστε γνωστό σε όλη την οικουμένη ότι το περιζήτητο αρχαιολογικό τρίπτυχο της χώρας είναι η Αφάντου στην Ρόδο, το Μαρκόπουλο και το Ελληνικό» προσθέτει με ειρωνικό ύφος.

«Αν είχαν κότσια, θα έπρεπε να βγουν και να πουν καθαρά όχι στην αξιοποίηση αλλά πού να διακινδυνεύεις καλοκαιριάτικα το Υπουργείο σου … Να χάσουν και την δουλειά τους και οι διορισμένοι φίλοι σου» καταλήγει ο κ. Θεοδωράκης.Στο ίδιο μήκος σχήματος κινείται και η Ένωση Κεντρώων, η οποία σε ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «ερασιτεχνισμούς». «Έπρεπε να συμφωνηθεί η επένδυση, για να συζητηθεί εκ των υστέρων ότι το Ελληνικό είναι αρχαιολογικός χώρος; Όλα στο πόδι σε αυτή τη χώρα; Καμία υπευθυνότητα; Κανείς δεν πρόκειται να μας πάρει στα σοβαρά, δυστυχώς» αναφέρει και σημειώνει ότι «είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αγγελος 19:35 06/08/2016

    Ο Τσιπρας πιστευει οτι ειναι ο πρωθυπουργος και παει στην Κινα και παρακαλαει για επενδυσεις.Οι υπουργοι του εδω παιζουν το δικο τους βιολι.Το τσιρκο αυτο κυβερνα την χωρα.Η ζημια που κανουν στην χωρα ειναι τεραστια.Ποιος θα τους καταλογισει τις ευθυνες τους?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.