ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο γνωστός και στην Ελλάδα Γκιγιέρμο Όγιος

Απίστευτη απόφαση από ομοσπονδιακό προπονητή: Κάλεσε 93 παίχτες στις προπονήσεις της Εθνικής Βολιβίας

Ο Γκιγιέρμο Όγιος ψάχνει τους καλύτερους παίκτες πάνω στους οποίους θα στηριχτεί η εθνική Βολιβίας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όμως το... παράκανε: κάλεσε 93 ποδοσφαιριστές ενόψει των δύο προσεχών αγώνων της ομάδας του! Διαβάστε την ιστορία.

Ο Χούλιο Σέσαρ Μπαλντιβιέσο απέτυχε στη θητεία του στην εθνική ομάδα της Βολιβίας αφού είχε τον τραγικό απολογισμό των 10 ηττών και της 1 ισοπαλίας σε σύνολο 11 αγώνων ενώ στα πέντε ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 κατάφερε να μαζέψει μόλις τρεις πόντους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Κάτως έτσι, στις αρχές του Αυγούστου έγινε η αντικατάστασή του από τον Γκιγιέρμο Όγιος, με τον άλλοτε τεχνικό των Άρη, Ατρομήτου, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραϊκού και Ηρακλή να προχωράει ωστόσο σε μία ασυνήθιστη κίνηση ενόψει των επόμενων αγώνων της Βολιβίας.

Και αυτό γιατί κάλεσε στην αποστολή, για τα προσεχή ματς με Περού και Χιλή, 93 συνολικά ποδοσφαιριστές (!), εκ των οποίων 7 τερματοφύλακες, 27 αμυντικούς, 34 μέσους και 25 επιθετικούς.

Φυσικα πρόκειται για προεπιλογή και καθώς πλησιάζει η ημερομηνία των αγώνων αναμένεται να ανακοινώσει τους 23 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του, όμως ακόμα και έτσι προκάλεσε τεράστια αίσθηση η επιλογή του να καλέσει 93 παίκτες, μέσα από τους οποίους θα καταλήξει στους "εκλεκτούς".

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.