Neo

Από υπουργός …συνήγορος!

Για ‘θεσμικά ανεπίτρεπτη’ δήλωση, κατηγορούν τον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα όσα είπε για το τραγικό δυστύχημα στη θάλασσα της Αίγινας, που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Έστω με αφορμή ένα τόσο τραγικό συμβάν, υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε ως αρμόδιος υπουργός να ασχολείται κατά προτεραιότητα με την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου θαλάσσιων συγκοινωνιών και τη διαδικασία χορήγησης και αναθεώρησης των αδειών οδήγησης σκαφών.
«Αντί αυτού και ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, σπεύδει παραβιάζοντας ευθέως την αρχή της διάκρισης των εξουσιών και παρεμβαίνοντας άκομψα στη Δικαιοσύνη, ως συνήγορος του κατηγορουμένου. Γιατί άραγε;», καταλήγουν στην Χαριλάου Τρικούπη, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του υπουργού, την ώρα που πληθαίνουν οι φήμες για ‘σκιές’ και ‘άγνωστες πτυχές’ στην υπόθεση…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Γιατί ; άραγε ρωτάτε ….
    Γιατί τούτο ειναι το «ΑΊγιναγκέιτ » του Τσίπρα .
    ΑΚόμη και αν δεν έχει όσες εμπλοκές πολιτικών προσώπων υπαινίσονται μερικοί , και ότι αλλο εχει βγει στο διαδίκτυο ….
    Δεν θα έπρεπε ο Τσιπρας οταν το έμαθε να σταματήσει τους χωρούς και τα τραγούδια στην γενέτειρα του πατέρα του και να καλέσει τους δημοσιογράφους να μας πει , ότι οι κυβερνητικές αρχές θα κάνουν το καθήκον τους , για την τιμωρία των ενόχων ;
    Εδώ πήρε τέσσερις ημέρες να δώσουν (αν πραγματι είναι αυτά που μας εδωςαν ) στη δημοσιότητα τα ονόματα των τεσσάρων που επαεβαιναν στο ταχύπλοο .
    Ο δε υπουργός Ναυτηλίας , ο κ. Δρίτσας , αντί να καλέσει τους δημοσιογράφους να του κάνουν τις ερωτήσεις τους , βγαζει δηλώσεις μέσω των κτρατικών ΑΠΕ και ΜΠΕ .
    ΣΕποά Κούβα της περασμένης δεκαετίας και ποια Σοβιετική Ένωση ζούμε ;
    Αλά οι υψηλώτερες θέσεις στην ιεραρχία της Δικαιοσύνης ασχολούνται μετο αν ο Α. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ , έδωσε ή όχι τα σωστά νούμερα τότε που είχαμε ηδη μπεί στην επιτήρηση και το πρώτο μνημονιο .
    Όλα αυτά ίσως για να βγάλει ο ΤΣιπρας και ο Παυλόπουλος τον Καραμανλή ατσαλακοτον´
    Ποιόν τον Κώστα Καραμανλή την σταφίδα , ατςαλακοτη !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.