ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα

Αποκάλυψη - βόμβα για την τραγωδία στην Αίγινα: Δεν βρίσκουν αποτυπώματα του Λυκουρέζου στο τιμόνι

Μία αποκάλυψη-«βόμβα» κάνει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» καθώς φέρνει στη δημοσιότητα το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα δύο ημέρες μετά την τραγωδία της Αίγινας κι ενώ το Duende που σκόρπισε το θάνατο ήταν εκτεθειμένο στο λιμάνι του νησιού, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στο σκάφος και ερεύνησε για δακτυλικά αποτυπώματα στο τιμόνι και τα χειριστήρια.

Σύμφωνα με το έγγραφο που βλέπετε εδώ δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα του Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο τιμόνι του Duende, παρά μόνο ένα παλαμικό στα χειριστήρια των μηχανών.



Διαβάστε σήμερα στο Πρώτο Θέμα όλες τις λεπτομέρειες για το έγγραφο, αλλά και συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το κρυφό γιοτ που φυγάδευσε τον 77χρονο!

Την ίδια ώρα τα αδέρφια του καπετάνιου της λάντζας “Αντωνία” προτίθενται, όπως επισημαίνει στο ΘΕΜΑ η συνήγορος τους  Τατιάνα Τσιρακοπούλου “Να διορίσουμε τεχνικό σύμβουλο ενώπιον της ανακρίτριας”.

Κατά τα λοιπά, μία ακόμα μαρτυρία ενός εκ των τραυματιών της Αίγινας ρίχνει περισσότερο φως σε όσα συνέβησαν: «Έτσι όπως τον έψαχνα, ρίχνω μια πολύ γρήγορη μάτια και βλέπω έναν άνδρα και μια γυναίκα. Οχι ηλικιωμένους. Επειδή όμως έψαχνα τον αδελφό μου και επειδή ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μας παρατήσει και θα γίνει όλο αυτό που γίνεται τώρα -να ψάχνουμε να βρούμε ποιοι ήταν πάνω-, δεν έδωσα σημασία στα χαρακτηριστικά τους και συνέχιζα να ψάχνω τον αδελφό μου, ο οποίος βγήκε στην επιφάνεια περίπου μετά από ένα λεπτό. Εκεί εγώ ησύχασα, του είπα ότι όλα είναι καλά και να πάει κοντά στο φίλο μου. Εμένα μου είχαν βγει οι ώμοι, δεν μπορούσα να κολυμπήσω με τα χέρια». Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στην κατάθεσή του ο διασωθείς Γιώργος Λαμπρακόπουλος.

Πηγή: protothema.gr

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Όσο ξετυλίγεται τo πουλόβερ με έρευνες και τις καταθέσεις των μαρτύρων ,
    τόσο ξεβρακώνεται ο ουπουργός της Ναυτηλίας που βιάστηκε ,
    αφενός να «βρεθεί ακαριαία » στο μέρος του εγκλήματος και μάλιστα να βιαστεί να κανει και τις δηλώσει του κουκουλώνοντας ίσως για άλλους απο τα μέλη του ΚΑΠΗ που παρουσίασε σαν τούς επιβάτες του ταχύπλοου !
    Εγώ ο απλός πολίτης ρωτάω τον Υπουργό :
    Μήπως Ήσουν και συ ο ίδιος ή, κάποιος συγγενής σου επιβάτης του μοιραίου ταχύπλοου ;
    Μηπως ηταν κάποιος άλλος υπουργός τούτης της κυβερνησης ή κάποιο βλαστάρι τους. Και χρειάζεται να γίνει βλακοδώς το κουκούλωμα που επιχειρείται να γίνει .
    Γιατί δεν βγαίνετε κύριοι υπουργοί των οποίων τα ονόματα διακινούνται σε φήμες και να απαντήσετε όλες τις υπάρχουσες ερωτήσεις για το μεγάλο φονικό .
    Υπάρχουν οι ποινικές ευθύνες και σίγουρα αν αφήσετε χωρίς πιέσεις την Δικαιωσύνη θα βρεθούν .
    Υπάρχουν όμως και πολιτικές ευθύνες ανθρώπων τούτης της κυβερνησης που πρέπει να αποδωθούν .
    Εγώ εχω ερωτήματα ποιός θα που τ´απντήσει;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.