ΕΛΛΑΔΑ

Την ερχόμενη Τρίτη

Αποκλεισμός του λιμανιού Θεσσαλονίκης από τους οδηγούς - μεταφορείς

Σε κινητοποίηση την ερχόμενη Τρίτη το πρωί, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα προχωρήσουν οι οδηγοί - μεταφορείς, όπως δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9FM», ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων Εργατοϋπαλλήλων Μεταφοράς (Π.Ο.Σ.Ε.Μ), Ευάγγελος Πλαστηράκης.

Ο κ. Πλαστηράκης ανέφερε, ότι η κινητοποίηση γίνεται για την κακή ποιότητα του οδοστρώματος και την έλλειψη σήμανσης στην είσοδο - έξοδο του λιμανιού που έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τους οδηγούς. Ο ίδιος τόνισε, ότι έχει συμβεί ήδη σοβαρό τροχαίο πρόσφατα, ανάμεσα σε φορτηγό και μοτοσικλετιστή, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του τελευταίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε «θα προχωρήσουμε στον αποκλεισμό της πύλης 16 του λιμανιού για δύο ώρες, από τις 9:00 έως τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, είναι σοβαρό το πρόβλημα στην είσοδο - έξοδο του λιμανιού και πρέπει να δοθεί άμεσα λύση». Τέλος, αναφερόμενος στα νέα πρόστιμα σε οδηγούς φορτηγών που επιλέγουν τους παράδρομους, είπε, ότι πρέπει να υπάρξει μείωση των διοδίων, ώστε να μην είναι αναγκασμένοι οι οδηγοί να ακολουθούν τους μικρούς δρόμους.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.