ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Αθήνα η χρυσή Ολυμπιονίκης

Αποθεωτική υποδοχή στην Κατερίνα Στεφανίδη

Αποθεωτική υποδοχή στη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο Κατερίνα Στεφανίδη επιφύλαξαν φίλοι της, μέλη της Ομοσπονδίας Στίβου και πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το «χρυσό» κορίτσι του επί κοντώ, συνοδευόμενο από τον προπονητή και σύζυγό της και με το μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος, δήλωσε χαρούμενη και ικανοποιημένη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πετύχαμε το στόχο μας. Περιμένουμε πως και πως για διακοπές», είπε η Ολυμπιονίκης. «Πιστεύαμε σίγουρα για ένα μετάλλιο. Ο Μιτς πίστευε για κάτι παραπάνω και με έκανε κι εμένα να πιστέψω», συνέχισε αναφερόμενη στη στήριξη του συζύγου της και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ.

Πρώτο της μέλημα τώρα, όπως είπε, είναι οι διακοπές. Κληθείσα να σχολιάσει την αντιπαράθεση της «Αυγής» με Ολυμπιονίκες, απάντησε πως δεν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή της τη συγκεκριμένη εφημερίδα!

Η Ολυμπιονίκης δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγάλει μαζί του φωτογραφία. Με υπομονή και μεγάλο ενθουσιασμό δέχτηκε τις αγκαλιές φίλων και γνωστών της.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πανοράματος Παλλήνης την υποδέχτηκε με ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Κατερίνα σε ευχαριστούμε», ενώ έχει στηθεί μια γιορτή προς τιμήν της στην κεντρική πλατεία του δήμου. Παρούσα και συγκινημένη και η φιλόλογος από τα χρόνια του λυκείου της, που την συνεχάρη, ενώ ο 6χρονος εξάδελφός της Στέλιος της χάρισε ένα γλυκό φιλί, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο δείχνοντάς της την μπλούζα με τυπωμένο το στιγμιότυπο του πανηγυρισμού της μόλις κατάλαβε ότι θα ανέβει στο ψηλότερο βάθρο. Εκείνη που θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και άφησε όλη την δόξα στην χρυσή Ολυμπιονίκη ήταν η μητέρα της που δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ούτε να φωτογραφηθεί. Φανερά συγκινημένη και περήφανη περίμενε στωικά την Κατερίνα και τον Μιτς για να φύγουν.

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Στεφανίδη έφτασε και στην γειτονιά που μεγάλωσε, την Παλλήνη, όπου την υποδέχτηκαν και τίμησαν οι τοπικές αρχές και κάτοικοι της περιοχής.

Την Πέμπτη αναμένεται η άφιξη του επίσης χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.