ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλούσιο πρόγραμμα

Αρχίζει το πολιτιστικό φεστιβάλ «Γάζι – Καλοκαίρι 2016»

  Αρχίζει σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου το πολιτιστικό φεστιβάλ «Γάζι - Καλοκαίρι 2016» στο Ανοιχτό Θέατρο στην κεντρική πλατεία του Γαζίου.

 

Η έναρξη του φεστιβάλ γίνεται με την μουσικοθεατρική παράσταση αναβίωσης των θερινών εθίμων της Κρήτης από το σύλλογο γυναικών «Μαλβαζία», με τη συμμετοχή του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Μαρίνας, του μουσικού συγκροτήματος του Μιχάλη Ρεθεμνιωτάκη και του χορευτικού συγκροτήματος «Αορείτες».

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής στον Γιώργη Καράτζη με τίτλο: «Στο μετερίζι τσ' ανθρωπιάς». Συμμετέχουν τα μουσικά συγκροτήματα των Βασίλη Σταυρακάκη, Μιχάλη Καλλέργη, Πάρη Περισυνάκη και Νικόλα Καράτζη, καθώς και τα χορευτικά συγκροτήματα του λαογραφικού ομίλου «Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης».

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 συνεχίζεται το φεστιβάλ με μουσικές περιπλανήσεις από τη μουσικοχορευτική ομάδα «8ΧΤΩ» του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης, ενώ την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τον Ανδρέα Παπαδάκη και τη Μαρία Κοπανάκη.

Το Σάββατo 27 Αυγούστου 2016 θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας, με τίτλο «H Δαμάστα χθες και σήμερα».

Κρητική μουσική βραδιά από τον πολιτιστικό σύλλογο Τυλίσου και έντεχνο τραγούδι από το συγκρότημα «ΑΛΥΣΙΔΕΣ» θα παρουσιασθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, ενώ την επομένη θα δοθεί συναυλία «Με άλλα ντ’ άλλων διάθεση και Alain Delon γοητεία όπου οι Alan Dalon διασκευάζουν με swing, jazz και blues διάθεση από Amy Winehouse μέχρι Χατζιδάκι» σύμφωνα με τους οργανωτές

Την Τρίτη 30 Αυγούστου ακολουθεί παιδική θεατρική παράσταση με το έργο «Ο φαντασμένος» από τη θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Κρουσώνα «Νέα Γενιά» και την Τετάρτη 31 Αυγούστου θεατρική παράσταση: «Η χήρα με τα δύο πρόσωπα» από τη θεατρική ομάδα «Ανασεμιά» του συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ροδιάς.

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου με την παράσταση «Οι Ηλίθιοι» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου. Οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο και οργανώνονται από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.