ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρσιβαρίστας ζήτησε συγγνώμη από τον Κιμ Γιονγκ Ουν που δεν πήρε το χρυσό

Ο λιλιπούτειος αθλητής με μόλις 1.50μ. ύψος τέσσερα χρόνια πριν έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και χαμογελούσε διαρκώς γιατί είχε ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 56 κιλών.
arsiv

«Τα αίτια της βελτίωσής μου και το πώς κατάφερα να κερδίσω το χρυσό μετάλλιο τα οφείλω στην αγάπη και την υποστήριξη που μου πρόσφερε ο μεγάλος ηγέτης ο Κιμ Γιονγκ Ουν», είχε πει ο Χολ τότε.

Τέσσερα χρόνια όμως μετά τα πράγματα άλλαξαν και ο 16χρονος Κινέζος Long Qingquan του πήρε το χρυσό σπάζοντας μάλιστα και το παγκόσμιο ρεκόρ.

«Θα με εμπνέει για πάντα και ζητάω συγγνώμη που δεν κατάφερα να επιστρέψω με το χρυσό» είπε λυπημένος ο Ομ αναφερόμενος στον Κιμ Γιονγκ Ιλ που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2011.

«Ελπίζω να έχω την ευκαιρία την επόμενη φορά στο Τόκιο το 2020 να αγωνιστώ και να ξαναφέρω το χρυσό και να εκφράσω με αυτό τον τρόπο την ευγνωμοσύνη μου στον ηγέτη μας. Δεν μπορώ να είμαι ήρωας για το λαό με το αργυρό μετάλλιο, είτε είναι από Ολυμπιακούς είτε είναι από κάποια άλλη διοργάνωση», είπε και ήταν σαν να θρηνούσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.