ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής της ΝΔ στη Realnews

Aσημακοπούλου: Η «απόδραση» Τσίπρα δεν αποκλείεται

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ασκεί, με συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real news» η βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου εκφράζοντας, ταυτόχρονα την άποψη ότι στις επικείμενες εκλογές η ΝΔ θα επιδιώξει την αυτοδυναμία.
ashmakopoulou

Ερωτώμενη για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου δηλώνει: «Οι αδιέξοδες πολιτικές του κ. Τσίπρα, η ιδεοληψία και η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης, η φοροεπιδρομή σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις έχουν οδηγήσει την πραγματική οικονομία σε αδιέξοδο και τους πολίτες σε απόγνωση. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω από όλα την προσωπική πολιτική του επιβίωση. Σε αυτές τις συνθήκες λοιπόν, η απόδραση Τσίπρα δεν αποκλείεται».

Αναφορικά με την τυχόν σύμπραξη της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και το ενδεχόμενο να προστεθούν στις λίστες της ΝΔ και πολιτικά πρόσωπα από άλλους πολιτικούς χώρους η βουλευτής της ΝΔ λέει: «Η ΝΔ θα επιδιώξει αυτοδυναμία στις εκλογές. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι όποιες συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι θα πρέπει να γίνουν μετεκλογικά και στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων. Προσωπικά θεωρώ ότι προβεβλημένα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις λίστες της ΝΔ».

Για την ανάγκη διεύρυνσης της ΝΔ προς το κέντρο, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου υπογραμμίζει: «Η ΝΔ χρειάζεται με δυνατή και στεντόρια πολιτική φωνή να υπερασπιστεί έμπρακτα τις αρχές και τις αξίες της και να απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όσους τις ασπάζονται και είναι διατεθειμένοι να της υπηρετήσουν. Την ώρα που το λεγόμενο "ηθικό πλεονέκτημα" της Αριστεράς καταρρέει, η ΝΔ θα πρέπει να αφήσει πίσω της το ενοχικό σύνδρομο της Δεξιάς».

Για την παραπομπή Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για «φουσκωμένο έλλειμμα» και για το αν έπρεπε η ΝΔ να είχε συγκροτήσει Εξεταστική όταν ήταν στην κυβέρνηση, η βουλευτής της ΝΔ απαντά: «Η διάκριση των εξουσιών επιβάλλει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να σεβαστούμε τις αποφάσεις της. Ο καθένας στη συνέχεια μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του από αυτές».

Τέλος, κληθείσα να σχολιάσει τα περί «φλερτ Τσίπρα- Λεβέντη» λέει: «Δεν ξέρω αν το φλέρτ Τσίπρα-Λεβέντη θα οδηγήσει σε "πολιτικό γάμο". Πάντως, Τσίπρας και Λεβέντης έχουν κοινή ερωμένη, την "εξουσία" και τα "χαριεντίσματα" στα οποία επιδίδονται δεν έχουν σχέση ούτε με πολιτικές ούτε με ψηφοφόρους τους».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. «…Η ΝΔ χρειάζεται με δυνατή και στεντόρια πολιτική φωνή να υπερασπιστεί έμπρακτα τις
  αρχές και τις αξίες της ….»
  Πρώτα απ´ όλα κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου η Ν.Δ σας, χρειάζεται να ζητήσει σγνώμη για την απερίσκεπτη,καταστροφική διαγωγή και τα έργα των δύο τελευταίων πρωθυπουργών σας.
  Του Κωστάκη που μας έριξε στα βράχια με τα σκάνδαλα, τα χρέη και τα ελλειμματα της
  Διακυβέρνησης του απο το 2004 μεχρι το 2009 , για την οποία περίοδο έχετε μείνει
  άφωνότεροι, εκεί στην ΝΔ και απο την τσιπούρα Μεσολογγίου …,
  και του Αντωνάκη σας που με τα Ζαππειά και την αχαληναγώγητη φιλοδοξία του να προδώσει παλι , δεν άφησε ούτε τους πυροσβέστες να κάνουν την δουλιά τους που επιδόθηκαν τίμια , ανοιχτά και ζητώντας σας είς μάτην την συναίνεση σας να ματώσουμε όλοι μαζί , αλά τουλάχιστον να σωθεί η Ελλαδα ,
  πριν να ´ ´ρθουμε στο σημερινό Τσίρκο του Τσίπρα .
  Μιά συγνώμην κ. ΜΙσελ μου , μια τόση δα μικρούλα συγνώμη θα ζητήσετε ;
  Τι θράσος έχετε να εκφράζεστε με τον αρχικαταστροφέα «Πάκη » σας που τό Παίξε πλακάκια με τους γελοίους Αριστεροδεξιούς της σημερινής διακυβέρνησης.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.